PEAC-Pécs Menü
TIPPMIX PRO

ELHALASZTJUK A CSATA ELLENI BAJNOKIT

Elhalasztjuk a Csata elleni bajnokit
A koronavírus járvány kapcsán kialakult helyzetben arra kényszerültünk, hogy halasztást kérjünk a csütörtökre kiírt bajnokinkra, melybe ellenfelünk sportszerűen belement, így kijelenthető, hogy nem lesz meccsünk a héten.
Az eredeti kiírás szerint a válogatott szünet előtti utolsó fordulóban, csütörtök este mérkőztünk volna meg Pécsett, a Lauber Dezső Városi Sportcsarnokban a Ludovika FCSM Csata gárdájával, ám a csapatunkat jelentősen sújtó koronavírus járvány miatti állapotunk nemhogy nem javult, inkább rosszabbra fordult szerdára.

További érintettségünk merült fel ekkortól a járványügyi zárlatra vonatkozóan, és bár mindenképp szándékunkban állt a mérkőzést lejátszani, ez sajnos lehetetlenné vált. Ebben a helyzetben kértük meg ellenfelünket, aki rendkívül sportszerű módon átérezte a helyzetünket, és hozzájárult a PEAC-PÉCS – Ludovika FCSM Csata bajnoki decemberre halasztásához. A fővárosi klubnak ezúton is köszönjük ezt a gesztust!

Lányaink bajnoki programjában a válogatott elfoglaltságok miatt – amelyben a PEAC-PÉCS-ből Kiss Virágnak szoríthatunk a hollandiai EB selejtezők során – a következőkben szünet lesz, ami után nagyon bízunk benne, hogy az egészségbiztonsági szabályok szigorú betartásával jobb helyzetben tudjuk folytatni a szereplést.

« vissza


Kiemelt támogatók:

A KÖZVETLEN RIVÁLISUNKHOZ UTAZUNK

A ceglédi túra előtt Kond Árpádot kérdeztük

© Minden jog fenntartva