NKA UNIVERSITAS PEAC Menü
Mester2es

DÉLVIDÉKI VENDÉGSZERETET SIKLÓSON

Délvidéki vendégszeretet Siklóson
Lezárult csapatunk számára a felkészülési szakasz, a kemény edzéseket csütörtökön a siklósi Thermal Spa fürdőben pihenhették ki a PEAC-PÉCS játékosai.
A siklósi termálfürdőnek korábban is nagyon jó kapcsolata volt a pécsi női kosárlabdával, a múltba visszanyúló együttműködés jegyében csapatunk meghívást kapott a siklósi vár mellett található komplexumba. A PEAC-PÉCS csapatára igazán ráfért egy kis feltöltődés és regenerálódás, így az augusztus óta tartó felkészülési szakasz lezárásaként az élményfürdő minden szolgáltatásával az együttes rendelkezésére állt a masszázstól a pezsgőfürdőn át a szaunáig. A fürdőben való regenerálódás után a Thermal Spa a teljes csapatot vendégül látta, a vasárnap induló Adria Liga jegyében délszláv specialitásokat kóstolhattak lányaink. Az alapozás tehát véget ért, vasárnap megkezdődik a nemzetközi menetelés a PEAC-PÉCS számára, csapatunk első idei tétmérkőzését 17 órától játsza Újvidéken a Vojvodina ellen.

Thermal Spa Siklós »

Mindent az Adria Ligáról itt »
« vissza


Kiemelt támogatók:

NKA UNIVERSITAS PEAC - DVTK BRONZCSATA ÖSSZEFOGLALÓJA (1. MÉRK.)

A bronzéremért zajló párharc első felvonását megnyerte Csirke Ferenc együttese, amely már csak egy lépésre van az éremszerzéstől! A legszebb jelenetekkel és interjúkkal tarkított videós összefoglalónk a péntek esti mérkőzésről.

© Minden jog fenntartva