PEAC-Pécs Menü
TIPPMIX

CSÜTÖRTÖKÖN A PÉCSI REFIBE LÁTOGATUNK

Csütörtökön a Pécsi Refibe látogatunk
Tovább folytatódik a csapatunk által az évadra meghirdetett suliprogram, a PEAC-PÉCS játékosai csütörtökön délután a Pécsi Református Kollégium Általános Iskolájában tesznek látogatást, és nyílt edzés keretében hívják meg a gyerekeket a vasárnapi rangadóra.
Nagy sikere volt október végén az elsőként megtartott programunknak, amelynek második állomása a Pécsi Refi lesz. Fő célunk a sport, a mozgás, ezen belül a kosárlabda illetve, csapatunk, a PEAC-PÉCS népszerűsítése. A terveink szerint bekapcsolódunk Kilián Balázs edző által tartott délutáni edzésbe, és a kis kosaras palántákkal közös edzést tartanak játékosaink. Szeretnénk, ha vasárnap az UNI Győr elleni mérkőzésen viszonoznák a látogatást a diákok, akiket szüleikkel, tanáraikkal együtt látja vendégül klubunk a Lauber Dezső Városi Sportcsarnokban.

- Örültünk annak a kedves fogadtatásnak, amivel a Bartos Erika igazgató asszony és Kilián Balázs tanár úr fogadta megkeresésünket a múlt hónap elején, amikor a mostani programokról egyeztettünk. Szívesen mennek a lányok csütörtökön délután a suliba, és nagy szeretettel várjuk az iskola mazsorett csoportját, és kis kosarasait vasárnap. Csapatunknak nagy szüksége van mindenkire a Győr legyőzéséhez, így ezúton is buzdítok minden kisgyereket és szüleiket, hogy jöjjenek és legyenek részesei a sporteseménynek advent második vasárnapján – mondta Kond Árpád, csapatunk ügyvezetője.

A december 9-én 17 órakor kezdődő PEAC-PÉCS – Győr meccs előtt több különlegességgel készül a klub, amelyről rövidesen hírt adunk honlapunkon.

« vissza


Kiemelt támogatók:

AZ NYER MAJD, AKI KEVESEBB HIBÁT VÉT

A Zalaegerszeg elleni mérkőzés előtt Katarína Tetemondová nyilatkozott

© Minden jog fenntartva