NKA UNIVERSITAS PEAC Menü
Tippmix - Relaunch

CSIRKE FERENC BÍZIK BENNE, HOGY AZ ELMÚLT ÉVEK LEGNAGYOBB KÖZÖNSÉGE ELŐTT SIKERÜL MEGNYERNI A BRONZOT

Csirke Ferenc bízik benne, hogy az elmúlt évek legnagyobb közönsége előtt sikerül megnyerni a bronzot
Utolsó mérkőzésére készül csapatunk, amely a bronzéremért zajló harcban 1-1-re áll a DVTK ellen. Vasárnap 19 órától hazai pályán szerezheti meg az érmet a szurkolóinak meglepetéssel készülő NKA Universitas PEAC.
Szerdán este nem mindennapi körülmények között ért véget Miskolcon a DVTK elleni mérkőzésünk, amelynek az utolsó másodpercében gyakorlatilag leakasztották a bronzérmet csapatunk nyakából. Az egész mérkőzést tekintve nyilván nem lenne helyénvaló egyetlen mozzanatra kihegyezni, ráhúzni a szerdai, drámai vereségünket, mint ahogyan Csirke Ferenc vezetőedzőnk is nyilatkozta a lefújás után, követtünk el bőven hibákat, ám a védekezésben rendben voltunk és a csapat szíve ezúttal is a helyén volt. Játékosaink és stábunk tagjai egyaránt sportemberekhez illően, méltósággal viselték a vereséget, viszont így új helyzet állt elő: Pécsett, hazai pályán, saját közönsége előtt szerezhet hét év után ismét érmet a pécsi női kosárlabda csapat.
   
Hosszú és küzdelmes szezon zárul le vasárnap este. Az NKA Universitas PEAC idén végre megmutatta magát, a korábbi évek nehézségei után megtörtént az előrelépés, a Lauber pedig szinte bevehetetlenné vált ellenfeleink számára, csak a Sopron és a Nesibe Aydin tudott Pécsett nyerni 19 meccs alatt. Tisztelettel és elismeréssel beszélnek a sajtóban és a kosárlabda társadalomban is a pécsi edzőpárossal, a helyi értékekre építő csapatunkról.
   
Ezt a fantasztikus idényt koronázná meg egy bronzéremmel csapatunk, egy utolsó, mindent eldöntő csatában, a DVTK ellen. Csirke Ferenc nem számít könnyű mérkőzésre, de bízik abban, hogy minél többen eljönnek a sportcsarnokba és a közönségünk segítségével meglesz az érem: - Sok okos dolgot nehéz ilyenkor mondani. A negyvenharmadik mérkőzésünk lesz, mindenki tudja, hogy mi a tét. A lányok fantasztikus szezont hoznak, senkinek a megítélése nem ezen a mérkőzésen múlik. Nagy csatára számítok, hoznunk kell a védekezést, és bízom benne, hogy az elmúlt évek legnagyobb közönsége előtt sikerül behúznunk a bronzérmet! – zárta gondolatait vezetőedzőnk.
   
Az NKA Universitas PEAC – DVTK bajnoki mérkőzés 19 órakor kezdődik, kapunyitás 18 órától. A diákok és a nyugdíjasok ingyenesen megtekinthetik a találkozót, a felnőttek 1500 Ft-os áron válthatnak belépőjegyet. Azok a szurkolóink, akik a PMFC – Békéscsaba mérkőzésről érkeznek és felmutatják bérletüket, vagy a futballmeccsre váltott belépőjegyüket, további kedvezményt kapnak és 1000 Ft-ért tekinthetik meg a bronzmérkőzést a Lauber Dezső Sportcsarnokban a két klub együttműködésének keretén belül.
   
Valamennyi sportbarátot szeretettel várunk, a bronzcsatára kilátogatók számára meglepetéssel készülünk, a klubunk oldaláról is mindent megteszünk azért, hogy töltsük meg újra a Laubert!

« vissza


Kiemelt támogatók:

NKA UNIVERSITAS PEAC - DVTK BRONZCSATA ÖSSZEFOGLALÓJA (1. MÉRK.)

A bronzéremért zajló párharc első felvonását megnyerte Csirke Ferenc együttese, amely már csak egy lépésre van az éremszerzéstől! A legszebb jelenetekkel és interjúkkal tarkított videós összefoglalónk a péntek esti mérkőzésről.

© Minden jog fenntartva