PEAC-Pécs Menü
TIPPMIX

CSAK A GYŐZELEM A KÉTSZÁZÖTVENEDIKEN

Csak a győzelem a kétszázötvenediken
Nagyon fontos mérkőzés vár pénteken este Rasheed Ritáékra, hiszen ha sikerül győznünk, akkor vasárnap jöhet a mindent eldöntő harmadik mérkőzés az 5-8.helyért való párharcban.
Kedden egy izgalmas mérkőzésen hosszabbításban nyerte meg a Cegléd az első összecsapást, amely nem éppen nyugodt hangulatban ért véget. A játékvezetőket biztonsági őrök vették körbe, amikor Éles Péter csapatmenedzserünk számon kérte rajtuk, hogy miért nem a szabálykönyvnek megfelelően fújták a sípot a sípmesterek. Az elmaradt fújások és a rosszul megítélt szituációk nagy mértékben hozzájárultak ahhoz, hogy az első meccs végén a CEKK örülhetett. Ismét bebizonyosodott, hogy nem csak az első négy csapat mérkőzései érdemelnek nemzetközi tapasztalattal rendelkező, a munkájukat magas szinten végző játékvezetőket, mert az 5-8. helyért is komoly, a nemzetközi kupákban szereplő gárdák harcolnak.

Minden bizonnyal a péntek esti találkozó is magas hőfokú, kiélezett mérkőzés lesz, ahol minden apró momentumnak jelentősége lehet. A mieink mindenre elszántan készülnek a szezon számunkra legfontosabb periódusára, hiszen ha nyerünk, akkor vasárnap délután ismét buszra szállhatunk, hogy Cegléden egy mindent eldöntő mérkőzést vívhassunk Cziczás László együttesével. De előbb húzzuk be a mait, ami a PEAC-PÉCS történetének 250. tétmérkőzése lesz.

Az 5-8. helyért vívott párharcok győztesei a jövő évi nemzetközi szereplés vonatkozásában érezhetik biztonságban magukat, tehát komoly tétje van a Cegléd-PEAC párviadalnak is, érthető a fogadkozás és az elszánt hangulat mindkét oldalon.


Az irodában is zajlik a rájátszás


« vissza


Kiemelt támogatók:

JUNIOR DÖNTŐ UTÁN, A GYŐRI MECCS ELŐTT

Mérkőzés előtti interjú ügyvezetőnkkel a junior döntőről, egy fontos játékos-szerződtetésről és az előttünk álló feladatokról

© Minden jog fenntartva