NKA UNIVERSITAS PEAC Menü
Tippmix - Relaunch

CELJÉBEN A PEAC-PÉCS

Celjében a PEAC-PÉCS
Csapatunk szerdán reggel a szlovéniai Celje felé veszi az irányt, ahol késő este lép pályára.
A 12 Adria Liga összecsapásából hármat megnyerő Athlete Celje látja vendégül Zeljko Djokic együttesét szerdán este 20 órától Celjében, a Központi Gimnáziumban.

Ellenfelünk programja - hasonlóan a PEAC-éhoz - igencsak besűrűsödött, a szerdai mérkőzés után szombaton a címvédő Partizan Belgrád, vasárnap pedig a Radivoj Korac otthonában lépnek pályára.

Rápillantva a tabellára kissé nehezen hihető, de október közepén egy nagyon izgalmas, kiélezett mérkőzést játszottak egymással a felek Pécsett. Akkor 60-52-re győzött a PEAC-PÉCS az Athlete Celje ellen, ehhez persze az is kellett, hogy sérülések miatt igencsak foghíjas volt csapatunk. Fűrész, Csutorás és Hutlassa is csak a kispadról nézhette a társakat és tapsolhatott (elsősorban) Barbour és Dusanic kosarainak. Az amerikai hátvédünk 19/3 pontig és 13 lepattanóig, a szerb bedobó pedig 10/6 egységig jutott. A találkozón volt olyan pillanat, amikor vendég vezetést mutatott az eredményjelző, és egy küzdelmes, harcos pécsi játék nyomán sikerült begyűjteni a győzelemért járó pontokat mindezt úgy, hogy egy olyan sorozat közepette voltak Horváth Lilláék, amikor 10 nap alatt öt mérkőzést kellett játszaniuk.

A Celje legponterősebb, legkiemelkedőbb játékosa a 183 cm magas Sanja Orozovic, a maga 24,3 pontos átlagával. Az Athlete Celje a szlovén bajnokság listavezetője 10-1-es mutatójával, már csak ezért sem szabad félvállról venni a délnyugati szomszédunknál sorra kerülő összecsapást.


Online statisztika »

« vissza


Kiemelt támogatók:

NKA UNIVERSITAS PEAC - DVTK BRONZCSATA ÖSSZEFOGLALÓJA (1. MÉRK.)

A bronzéremért zajló párharc első felvonását megnyerte Csirke Ferenc együttese, amely már csak egy lépésre van az éremszerzéstől! A legszebb jelenetekkel és interjúkkal tarkított videós összefoglalónk a péntek esti mérkőzésről.

© Minden jog fenntartva