NKA UNIVERSITAS PEAC Menü
Tippmix - Relaunch

BOSZNIA AZ ÚJABB ÁLLOMÁS

Bosznia az újabb állomás
Novemberben a Final Fourba jutásért tett nagy lépést csapatunk a Čelik Zenica legyőzésével hazai pályán, mostanra pedig már eldőlt: a legjobb négy között várhatja a PEAC a mai mérkőzés az eredményétől függetlenül.
A pécsi találkozót 59-54 arányban nyerte a Pécs, ahol az utolsó percig kiélezett küzdelem folyt a pályán. Az odavágó legfontosabb momentuma csapatunk számára az volt, hogy a rossz külső dobószázalék ellenére is végig harcolva győzni tudtak lányaink a Zenica ellen. Soros ellenfelünk 2011/2012-ben megnyerte a bosnyák bajnokságot és a kupát, és második helyen végzett az Adria Ligában. Az idei szezont is remekül kezdték a bosnyákok, Pécsre mindössze egy vereséggel és hat győzelemmel érkeztek. A folytatás azonban nem alakult ennyire fényesen a Zenica számára, jelenleg a tabella hatodik helyét foglalják el kilenc győzelemmel és nyolc vereséggel. Így a Vojvodinával még harcba szállhatnak a Final Fourért, hiszen előbbi jelenleg a negyedik helyen áll 12 győzelemmel és hat vereséggel, amely nem jelent behozhatatlan előnyt a bosnyákokkal szemben, még ha az egymás elleni eredményekben a Vojvodina is a jobb. (A Celik pedig hazai pályán 68-62-re nyert ellenük, majd idegenben 81-67-es vereséget szenvedett). Így mai házigazdánk számára komoly jelentőséggel bír a mérkőzés a Final Four szempontjából, míg csapatunkban várhatóan nagyobb szerephez jutnak majd a legfiatalabb játékosok is a komoly terhelést hozó sorozat közepén.
További információ, hogy a mérkőzést nem a Celik otthonában, Zenicában rendezik 16 órától, hanem Slavonski Brodban lépnek pályára a csapatok.« vissza


Kiemelt támogatók:

NKA UNIVERSITAS PEAC - DVTK BRONZCSATA ÖSSZEFOGLALÓJA (1. MÉRK.)

A bronzéremért zajló párharc első felvonását megnyerte Csirke Ferenc együttese, amely már csak egy lépésre van az éremszerzéstől! A legszebb jelenetekkel és interjúkkal tarkított videós összefoglalónk a péntek esti mérkőzésről.

© Minden jog fenntartva