NKA UNIVERSITAS PEAC Menü
Tippmix - Relaunch

BÉRLETKEDVEZMÉNY A TÖRZSSZURKOLÓKNAK

Bérletkedvezmény a törzsszurkolóknak
Minden szurkoló, aki tavaly bérletet váltott a pécsi női kosárlabda-mérkőzésekre, 20% kedvezményt kap az idei PEAC-PÉCS bérletéből.
A PEAC-PÉCS csapata szeretné megajándékozni Pécs „Pro Communitate” díjas kosárlabdaszurkolóit első bajnoki szezonjában. Akik tavaly éves bérletet váltottak a pécsi női kosárlabda-mérkőzésekre, a bérlet bemutatásával 20% kedvezményt kapnak a 2012/2013-as szezonra szóló PEAC-PÉCS bérletükből. A bérletet a tavaly megadott névre állítjuk ki.

A bérletek árusítása október 8-án, hétfőn kezdődik, a vásárlásnál részletfizetési lehetőséget is biztosítunk. A bérletetvásárlók ajándék PEAC-pólóval is gazdagodnak majd az ősz folyamán.

Felhívjuk a figyelmet, hogy nyereményjátékot indítottunk a weblapon és a facebook oldalunkon is, mindegyik játék önállóan fut, tehát mindenki játszhat mindkettőn, de mindkettőn csak egyszer! Egy kérdést teszünk fel mindkét helyen, amire három lehetséges válasz van, közülük azonban csak egy jó. A helyes megfejtők között sorsolást rendezünk október 11-én, és egy-egy szerencsés pályázó TISZTELETJEGYET nyer, ami a PEAC-PÉCS összes hazai mérkőzése érvényes a küzdőtérre.

Aki vásárol bérletet és a nyereményjátékon is nyer, visszaválthatja a megvásárolt bérletét irodánkban!

Hajrá Pécs, hajrá PEAC!

A jegy- és bérletárakról információ itt »

Facebook játék »

Weblapos játék »


« vissza


Kiemelt támogatók:

NKA UNIVERSITAS PEAC - DVTK BRONZCSATA ÖSSZEFOGLALÓJA (1. MÉRK.)

A bronzéremért zajló párharc első felvonását megnyerte Csirke Ferenc együttese, amely már csak egy lépésre van az éremszerzéstől! A legszebb jelenetekkel és interjúkkal tarkított videós összefoglalónk a péntek esti mérkőzésről.

© Minden jog fenntartva