NKA UNIVERSITAS PEAC Menü
Tippmix - Relaunch

A VRSAC ELLEN A FIATALOKKAL

A Vrsac ellen a fiatalokkal
Hét legfiatalabb játékosával lép ma pályára a PEAC-PÉCS a ZKK Vršac otthonában az Adria Liga alapszakaszának utolsó fordulójában, egy tét nélküli mérkőzésen.
Extrém terhelést vár csapatunkra a héten: öt nap alatt négy nemzetközi mérkőzést játszanak a PEAC játékosai. Fűrész Dia, Nagy-Bujdosó Nóra, Horváth Lilla, Amy Jeaschke és Andrea Barbour nem utazik a csapattal, így ma Zseljko Djokics egy szinte teljesen junior együttest irányíthat a négy győzelemmel és 15 vereséggel álló Vršac ellen. Novemberben a két csapat találkozóján 72-41-es pécsi siker született, a PEAC legeredményesebbje Szamosi Amadea volt 19 ponttal. A fiatalok ma komoly terhelést kapnak, 30-35 perc játékra számíthatnak olyan szerb játékosok ellen, akik korosztályukban az Európa-bajnokságban A-divíziós döntőt játszanak. Zseljko Djokics szerint ez egy olyan nem mindennapi lehetőség juniorjaink számára, amellyel élniük kell. Az Adria Liga újvidéki Final Fourja előtt egy nappal az Euroliga Final Eight-be jutott Kassa lesz a pécsiek vendége.


A mérkőzés alakulása itt lesz követhető »

« vissza


Kiemelt támogatók:

NKA UNIVERSITAS PEAC - DVTK BRONZCSATA ÖSSZEFOGLALÓJA (1. MÉRK.)

A bronzéremért zajló párharc első felvonását megnyerte Csirke Ferenc együttese, amely már csak egy lépésre van az éremszerzéstől! A legszebb jelenetekkel és interjúkkal tarkított videós összefoglalónk a péntek esti mérkőzésről.

© Minden jog fenntartva