PEAC-Pécs Menü
TIPPMIX

A REMEK FOLYTATÁSRA VÁRVA

A remek folytatásra várva
Szépen fejeztük be a 2018-as évet, az utolsó bajnokin roppant fontos és nagy arányú, 16 pontos győzelmet aratott csapatunk a közvetlen rivális NKE Csata ellen. Néhány napos karácsonyi pihenő után ismét munkában, Gémes-Sarok Nikiék már a következő megmérettetésükre készülnek, január 6-án hazai pályán fogadjuk a tavalyi bajnoki ezüstérmes KSC Szekszárd csapatát.
Légiósaink kicsit hosszabb szabadságot kaptak, így még a családjaik körében vannak, Julie Vanloo és Sarah Imovbioh is egyaránt december 30-án tér vissza Magyarországra. Csökkentett létszámban ugyan, de a két ünnep között is edzett csapatunk, Meszlényi Róbert vezetőedző december 27-én délután megtartotta az első tréninget karácsony után. Három fiatal játékosunk az U18-as válogatott összetartására kapott meghívót, így a felnőtt keretünkből Wentzel Nóra és Varga Eszter, a junior csapatunkból pedig Szücs Luca is Pasaréten vesz részt Völgyi Péter és stábja vezette edzéseken.

A PEAC-PÉCS csapata hét győzelemmel és négy vereséggel jelenleg a bajnoki tabellán az ötödik helyet foglalja el a CMB Cargo Uni Győr előtt, innen várva a január 6-i folytatást. Január első vasárnapján a KSC Szekszárd együttese érkezik Pécsre, amellyel szemben - Sarah Imovbioh-t és Julie Vanloot nélkülözve - az első fordulóban 55-50-re maradtunk alul a tolnai megyeszékhelyen.

« vissza


Kiemelt támogatók:

JUNIOR DÖNTŐ UTÁN, A GYŐRI MECCS ELŐTT

Mérkőzés előtti interjú ügyvezetőnkkel a junior döntőről, egy fontos játékos-szerződtetésről és az előttünk álló feladatokról

© Minden jog fenntartva