NKA UNIVERSITAS PEAC Menü
TIPPMIX PRO

A CÍMVÉDŐ ELLEN KEZDÜNK A KUPADÖNTŐBEN

A címvédő ellen kezdünk a kupadöntőben
Csütörtökön és pénteken négy csapat között dől el Sopronban a Killik László Női Magyar Kupa sorsa, csapatunk ellenfele az elődöntőben a kupa címvédője, a DVTK-Hun-Therm lesz.
Roppant erős mezőny gyűlt össze Sopronban a négyes döntőre, a bajnokság első négy helyén álló gárda méri össze az erejét a trófeáért. Az NKA Universitas PEAC a kupa címvédőjével, a DVTK-val küzd meg a fináléba kerülésért, a másik ágon a házigazda Sopron Basket a SERCO Uni Győrrel játszik. Nincs könnyű helyzetben csapatunk, erről beszélt az elutazás előtti napon Jovan Gorec vezetőedző, noha a győzelembe vetett hitünk töretlen: - Ha nem győzelemre játszol, ne is játssz! Azért megyünk Sopronba, hogy megmutassuk, hogy fejlődésben lévő csapat vagyunk, és hogy le tudunk győzni euroligás csapatokat is. Természetesen nem lesz könnyű, ezzel tisztában vagyunk, de nagyon szoros meccseket játszottunk a DVTK ellen, ezért abban reménykedünk, hogy harmadszorra több szerencsével járunk, mint korábban. Jelenleg a fókusz azon van, hogy ki fog játszani, mivel vannak sérüléssel bajlódó játékosaink, nem tudjuk bizonyosan, milyen kerettel fogunk tudni kiállni. Most arra összpontosítunk, hogy egészségesek maradjunk, és le tudjuk játszani a meccset. Hogy mi jön utána, az az ottani mérkőzésektől függ. Lépésről lépésre haladunk, és meglátjuk mi lesz – nyilatkozta a szerb szakember.
   
A piros-fehérek ellen idén kétszer ugyan alulmaradtunk, de mindkét alkalommal egy szoros mérkőzést tudtunk játszani, Miskolcon 63-59, Pécsett pedig 65-59 arányban kaptunk ki úgy, hogy megvoltak a győzelmi esélyeink mindkétszer. Tény, hogy nem volt zökkenőmentes a felkészülésünk, de amikor csütörtökön 17 óra 45 perckor a játékvezetők feldobják a labdát, akkor már csak egy cél lebeghet a játékosaink szeme előtt: legyőzni a DVTK-t!
   
Az NKA Universitas PEAC mérkőzés élőben az m4sport.hu és a mindigtvgo oldalán lesz látható.
« vissza


Kiemelt támogatók:

NKA UNIVERSITAS PEAC - TFSE-MTK MÉRKŐZÉS ÖSSZEFOGLALÓJA

Az ötödik helyért vívott párharc első mérkőzésének összefoglalója

© Minden jog fenntartva