NKA UNIVERSITAS PÉCS Menü
V-sport
Pályarendszabályok

A mérkőzéseinken érvényes pályarendszabályok megtekintéséhez kattintson a képre.

JEGYEK / BÉRLETEK

Jegyek / Bérletek
Tanulva a tavalyi covidos szezon tapasztalataiból, idén klubunk nem bocsát ki éves bérleteket. Belépőjegyeket mindig csak a soron következő mérkőzésre árusítunk, a hazai mérkőzéseink előtti 1 órában a Lauber Dezső Sportcsarnok jegypénztáránál.
18 év alatti és 70 év feletti szurkolóinknak a belépés díjtalan. Kedvezményes belépőjegyeket diák és nyugdíjas igazolvány felmutatásával 1000 Ft-ért lehet vásárolni. Bajnoki, kupa, és nemzetközi mérkőzéseinkre a teljes árú belépőjegyek ára 2000 Ft.

A szezonhoz kapcsolódó újdonság, hogy a Nemzeti Kosárlabda Akadémia "Törzsszurkolói programot" indított. A felnőtt női és férfi NKA-s klubok mérkőzéseinek megtekintésében legaktívabb pécsi kosárlabda barátok 5 mérkőzés helyszíni megtekintése után 1 db ingyenes belépést, vagy NKA klubpólót kapnak ajándékba. Tíz, illetve tizenöt pecsét, azaz mérkőzéslátogatás után újabb 1-1 ingyenes mérkőzés látogatással vagy más szurkolói ajándékokkal jutalmazzuk hűséges nézőinket. A hűségpont gyűjtő kártyát a Rátgéber Akadémia csarnokában (Pécs, Megyeri út 74.) szereplő NKA Pécs férfi csapat, valamint a Lauberben mérkőző NKA Universitas PEAC meccseire kilátogatók a belépéskor vehetik át.

További információ: A sportcsarnokba csak érvényes védettségi igazolvánnyal és a jogosultságot igazoló személyi igazolvánnyal vagy útlevéllel lehet belépni! A 18 éven aluli, védettségivel nem rendelkező fiatalok védettségi igazolvánnyal rendelkező felnőtt kíséretében léphetnek be a létesítménybe. A fentieket a biztonsági szolgálat a beléptetéskor ellenőrzi, és a szükséges dokumentumok hiányában a belépést nem engedélyezik. A FIBA szigorú covid protokoll előírásai miatt a szerdai mérkőzésen a nézők kizárólag a lelátón foglalhatnak helyet, ahol nem előírás a maszkviselés, és a korábbaikkal szemben a lelátóra felvihetnek ételt és italt.

Köszönjük szíves megértésüket, együttműködésüket!
« vissza


Kiemelt támogatók:

NKA UNIVERSITAS PEAC - TFSE-MTK MÉRKŐZÉS ÖSSZEFOGLALÓJA

Az ötödik helyért vívott párharc első mérkőzésének összefoglalója

© Minden jog fenntartva