NKA UNIVERSITAS PEAC Menü
TIPPMIX PRO

VIDEÓK

Keresés (min. 3 karakter):

MAGYAR KUPA 2017 - FŰRÉSZ DIÁNA

2017. március 29.
HOLNAPUTÁN RAJTOL a Tippmix Killik László Női Magyar Kupa Döntő! A feldobásig minden nap szeretnénk egy kicsit közelebb hozni a játékosokat szurkolóinkhoz - és városunkat a kosárlabda szerelmeseihez is. Fűrész Diával egy rendhagyó, talán sokak által nem ismert helyszínt kerestünk fel... :)

MAGYAR KUPA 2017 - JUHÁSZ DORKA

2017. március 28.
3 NAP VAN VISSZA a Tippmix Killik László Női Magyar Kupa Döntőig! A feldobásig minden nap szeretnénk egy kicsit közelebb hozni a játékosokat szurkolóinkhoz - és városunkat a kosárlabda szerelmeseihez is. Juhász Dorkával a Nemzeti Színháznál fagyiztunk egyet. :)

VIDEÓS ÖSSZEÁLLÍTÁS A PEAC-PÉCS SOPRONI MÉRKŐZÉSÉRŐL

2017. március 28.
Szombaton a kameránk is elutazott a csapattal Sopronba, és az alábbi videós összeállítást készítettük a túráról.

MAGYAR KUPA 2017 - SELLEI DALMA ÉS TENYÉR ZSÓFIA

2017. március 27.
MÁR CSAK 4 NAP, ÉS ITT A Tippmix Killik László Női Magyar Kupa Döntő! A feldobásig minden nap szeretnénk egy kicsit közelebb hozni a játékosokat szurkolóinkhoz - és városunkat a kosárlabda szerelmeseihez is. Két fiatal játékosunkkal, Tenyér Zsófiával és Sellei Dalmával a Pécsi Állatkertet kerestük fel. :)

MAGYAR KUPA 2017 - SANJA MANDIC

2017. március 26.
MÁR CSAK ÖTÖT KELL ALUDNI, és feldobják a labdát a Tippmix Killik László Női Magyar Kupán! A kezdésig minden nap szeretnénk egy kicsit közelebb hozni a játékosokat szurkolóinkhoz - és városunkat a kosárlabda szerelmeseihez is. Sanja Mandiccsal Pécs ikonikus főterét látogattuk meg.

MAGYAR KUPA 2017 - RAKSÁNYI KRISZTINA

2017. március 25.
6 NAP, ÉS ITT A Tippmix Killik László Női Magyar Kupa Döntő! A feldobásig minden nap szeretnénk egy kicsit közelebb hozni a játékosokat szurkolóinkhoz - és városunkat a kosárlabda szerelmeseihez is. Csapatkapitányunk és a kedvenc helye következik:)

Kiemelt támogatók:

NKA UNIVERSITAS PEAC - TFSE-MTK MÉRKŐZÉS ÖSSZEFOGLALÓJA

Az ötödik helyért vívott párharc első mérkőzésének összefoglalója

© Minden jog fenntartva