NKA UNIVERSITAS PEAC Menü
Tippmix Pro - V-SPORT

VIDEÓK

Keresés (min. 3 karakter):

NKA UNIVERSITAS PEAC - VASAS AKADÉMIA MÉRKŐZÉS ÖSSZEFOGLALÓJA

2022. január 09.
A 2022-es esztendő első hazai mérkőzésén a Vasas Akadémiát fogadtuk, amelyet 87-73-ra legyőztünk. Kosarak, lepattanók, riportok az összefoglalóban.

NKA UNIVERSITAS PEAC - TFSE-MTK MÉRKŐZÉS ÖSSZEFOGLALÓJA

2021. december 20.
A 2021-es esztendő utolsó hazai fellépésén a TFSE-MTK csapatát fogadtuk, amelyet egy döcögösebb kezdés után magabiztosan, 88-61 arányban legyőztünk. Videós összefoglalónkban a legszebb jeleneteken felül megszólal Csirke Ferenc, csapatunk vezetőedzője,Wentzel Nóra és Kiss Virág.

NKA UNIVERSITAS PEAC - NESIBE AYDIN EURÓPA KUPA MÉRKŐZÉS ÖSSZEFOGLALÓJA

2021. december 16.
Három pontnyi vendégelőnnyel zárult az Európa Kupa play off első mérkőzése, úgy, hogy a török élgárda ellen mínusz 16 pontról sikerült felállnunk, a harmadik negyedben mindössze hat pontot engedélyeztünk a Nesibe Aydinnak. A negyedik negyedben a vezetést is megszereztük és végül egy labdás mérkőzést játszottunk a törökökkel.

NKA UNIVERSITAS PEAC - LUDOVIKA FCSM CSATA MÉRKŐZÉS ÖSSZEFOGLALÓJA

2021. december 05.
2021. december 5-én fontos győzelmet arattunk, ezzel megszilárdítottuk harmadik helyünket a bajnoki tabellán.

NKA UNIVERSITAS PEAC - BELLONA KAYSERI MÉRKŐZÉS ÖSSZEFOGLALÓJA

2021. november 24.
Fontos győzelmet arattunk az Európa Kupában a török Bellona Kayseri ellen. A 80-74 arányban megnyert találkozóval hatalmas lépést tettünk a csoportunkból való továbbjutás felé.

NKA UNIVERSITAS PEAC - SOPRON BASKET MÉRKŐZÉS ÖSSZEFOGLALÓJA

2021. november 21.
November 20-án a magyar bajnokot fogadtuk a Lauber Dezső Sportcsarnokban. A meglepetés elmaradt, csak időnként tudtuk tartani a lépést Határ Bernadettékkel, így a vége 83-58-as soproni győzelem lett.

NKA UNIVERSITAS PEAC - NESIBE AYDIN MÉRKŐZÉS ÖSSZEFOGLALÓJA

2021. október 28.
Hazai pályán továbbra is veretlenek vagyunk, szerda este egy fantasztikus hangulatú összecsapáson a török Nesibe Aydin együttesét győztük le 78-66 arányban.

Kiemelt támogatók:

NKA UNIVERSITAS PEAC - VASAS AKADÉMIA MÉRKŐZÉS ÖSSZEFOGLALÓJA

A 2022-es esztendő első hazai mérkőzésén a Vasas Akadémiát fogadtuk, amelyet 87-73-ra legyőztünk. Kosarak, lepattanók, riportok az összefoglalóban.

© Minden jog fenntartva