PEAC-Pécs Menü
TIPPMIX PRO

HÍREK, CIKKEK

Keresés (min. 3 karakter):

A LEGJOBB NÉGY KÖZÉ SZERETNÉNK JUTNI!

2021. augusztus 17.
A legjobb négy közé szeretne jutni a PEAC-Péccsel Csirke Ferenc. Vezetőedzőnk a vele készült beszélgetésben kiemelte, bízik benne, hogy a szurkolók ott lehetnek a mérkőzéseken.

ITT A FELKÉSZÜLÉSI PROGRAMUNK

2021. augusztus 12.
A szeptemberi EK selejtező előtt hét felkészülési mérkőzésen lépünk pályára, elsőként augusztus végén a szekszárdi Sió kupán láthatja a közönség a PEAC-PÉCS-et.

NÉVSOROLVASÁS CSAPATUNKNÁL

2021. augusztus 06.
Hamarosan újra pattog a kosárlabda a Lauberben, augusztus 9-én megkezdi felkészülését a több értékét megtartó, de egy egészséges vérfrissítésen áteső csapatunk a 20121/2022-es idényre. Nézzük, kik szerepelnek klubunk mezében!

SZEPTEMBERBEN TÉRÜNK VISSZA AZ EURÓPA KUPÁBA

2021. július 21.
A FIBA tájékoztatása szerint rendkívül népszerű a klubok között az Európa Kupa, amelyre nem kevesebb, mint 57 csapat nevezett. A mieink selejtezőt játszanak a 48-as főtáblára kerülésért, melyre szeptember végén kerül sor.

KORÁBBAN AZ ÉV BEDOBÓJÁNAK VÁLASZTOTT TYAUNNA MARSHALL PÉCSETT FOLYTATJA

2021. június 15.
Két felnőtt magyar válogatott játékos, Kiss Virág és Wentzel Nóra, a szlovák válogatott Nikola Dudásová, valamint a Rátgéber Akadémia növendékei mellett további kiváló pécsi kosarasok és remek légiósok alkotják majd a PEAC-Pécs keretét a 2021/2022-es szezonra. Csapatunk két amerikai játékossal bővült, Tyaunna Marshall és Chelsea Nelson is Pécsre igazolt.

WENTZEL NÓRI BEMUTATKOZOTT A FELNŐTT VÁLOGATOTTBAN

2021. május 28.
Csütörtökön Athénban két pécsi játékossal a soraiban játszott felkészülési meccset a magyar női kosárlabda válogatott, melynek soraiban Kiss Virág 16 pontot ért el, a felnőtt címeres mezben most debütáló Wentzel Nóra pedig 2 pontot dobott.

NIKOLA DUDÁSOVÁ MARAD PÉCSETT

2021. május 06.
A PEAC-PÉCS csapatában folytatja a következő szezonban is pályafutását Nikola Dudásová, aki február közepén csatlakozott csapatunkhoz. A szlovák válogatott irányító-hátvédre rövid pihenő után nyáron EB szereplés vár.

SZERZŐDÉST ÚJÍTOTTUNK SAROK NIKIVEL

2021. április 29.
Újabb örömteli hírt oszthatunk meg a pécsi kosárlabda barátokkal: csapatkapitányunk, Sarok Nikolett a folytatás mellett döntött, és megújította szerződését klubunkkal.

Kiemelt támogatók:

PEAC-PÉCS - PINKK PÉCSI 424 MÉRKŐZÉS ÖSSZEFOGLALÓJA

Hatodik felkészülési mérkőzésünket a PINKK Pécsi 424 ellen vívtuk a Lauber Dezső Sportcsarnokban. A találkozó 82-69-es PEAC-PÉCS sikerrel zárult.

© Minden jog fenntartva