PEAC-Pécs Menü
TIPPMIX PRO

HÍREK, CIKKEK

Keresés (min. 3 karakter):

IDEGENBELI RANGADÓ KÖVETKEZIK A VÁROSMAJORBAN

2020. december 19.
Két héttel azután, hogy 76-59-re sikerült legyőzni a második éve A csoportos szereplő TFSE-MTK együttesét, szombaton 18 órától a Városmajorban itt is a visszavágó.

ZSINÓRBAN HARMADIK MÉRKŐZÉSÜNKET IS MEGNYERTÜK

2020. december 15.
Zsinórban a harmadik hazai meccsünket is behúztuk, de hogyan…!? Ahogyan azt előzetesen vártuk, az Ludovika FCSM Csata ellen rendkívül nehéz és fáradságos munkával arattuk a bajnokságban az ötödik diadalunkat.

A LEGKOMOLYABB ERŐPRÓBA ELŐTT KEDD ESTE

2020. december 15.
Kedd este ismét hazai pályán szerepelnek lányaink, az eddigi legnehezebbnek ígérkező erőpróbán 18 órai kezdettel a Ludovika FCSM Csata együttesét fogadjuk bajnoki mérkőzésen.

ISMÉT DOBOGOTT A PÉCSI SZÍV!

2020. december 10.
Hatalmas fegyvertényt végrehajtva 10 ponttal nyert a rengeteg sebből vérző csapatunk a VBW Cekk Cegléd ellen, ezzel összevetésben is megelőzzük a kék-sárgákat.

ÚJABB CSODA KELLENE

2020. december 10.
Csütörtökön 18 órai kezdettel a VBW CEKK Cegléd csapatát fogadjuk bajnoki mérkőzésen – az eddigieknél is több hiányzóval, vagy fogalmazzunk úgy, a lehetőségek még szélesebb tárháza nyílik meg fiataljaink előtt a bizonyításra a legjobbak ellen.

A SZÍV DIADALA

2020. december 05.
Szűkös keretünkkel, a 15. percben bekövetkezett kiállítás ellenére is óriási szívvel harcoltunk, és a második félidőben pazarul tripláztunk, így 76-59 arányban legyőztük a TFSE-MTK csapatát!

EGY CSAPATNYI HIÁNYZÓNK ELLENÉRE IS NYERNI AKARUNK SZOMBATON

2020. december 05.
Szombaton 18 órai kezdettel hazai pályán fogadjuk a bajnoki tabellán közvetlenül előttünk álló TFSE-MTK gárdáját.

HOSSZABBÍTÁSBAN MARADTUNK CSAK ALUL MISKOLCON

2020. november 28.
Talán mi magunk sem vártunk ennyire kiegyensúlyozott, minimális különbségű meccset a tavalyi ezüstérmes otthonában, amelynek rendes játékideje 64-64-es döntetlennel zárult, de a ráadásban a DVTK örülhetett.

Kiemelt támogatók:

PEAC-PÉCS - PINKK PÉCSI 424 MÉRKŐZÉS ÖSSZEFOGLALÓJA

Hatodik felkészülési mérkőzésünket a PINKK Pécsi 424 ellen vívtuk a Lauber Dezső Sportcsarnokban. A találkozó 82-69-es PEAC-PÉCS sikerrel zárult.

© Minden jog fenntartva