NKA UNIVERSITAS PEAC Menü
Mester2es

HÍREK, CIKKEK

Keresés (min. 3 karakter):

VASÁRNAP MISKOLCRA UTAZUNK

2022. január 02.
Január másodikán teljes fordulót rendeznek a női kosárlabda NB. I. A csoportjában, ahol a legkésőbbi időpontban lépünk pályára, 19 óra 30 perces kezdettel a DVTK vadonatúj sportarénájában játszunk az M4 Sport kamerái előtt Miskolcon.

EZ NEM A MI NAPUNK VOLT

2021. december 28.
A 13. forduló keddi meccsén rendkívül rossz napot fogtunk ki, és egy pillanatig nem tudtunk vezetni az ELTE BEAC Újbuda otthonában, így 74-45-re kikaptunk a 2021-es év utolsó mérkőzésén.

KARÁCSONY UTÁN ÚJRA A PÁLYÁN

2021. december 27.
Nem sok pihenő jutott karácsonykor csapatunk számára, nem telik el egy hét, és ismét pályára szólítja a sorsolás Kiss Virágékat, kedden 17 órakor a Gabányi László Sportcsarnokban az ELTE-BEAC Újbuda lesz az ellenfelünk a 13. forduló nyitányán.

HOSSZABBÍTÁSBAN, HŐSKÉNT „HALTUNK MEG” ANKARÁBAN

2021. december 22.
Nem sok hiányzott a bravúrhoz Ankarában, a rendes játékidő 38. percében még továbbjutásra álltunk az Európa Kupában, a hosszabbításra sajnos tartalékos csapatunk erőtartalékai elfogytak, így a Nesibe Aydin 74-71-es győzelmével és összesítésben +6 pontos különbséggel jutott tovább.

MEGINT ANKARÁBAN

2021. december 21.
Szerdán magyar idő szerint 14 órai kezdettel Ankarában lépünk pályára a török Nesibe Aydin ellen, az Európa Kupa play off első körének visszavágóján.

GYŐZELEM AZ ÉV UTOLSÓ HAZAIJÁN

2021. december 19.
Magabiztos diadalt arattunk 2021. év utolsó bajnokiján, második félidei lehengerlő játékunkkal és 88-61-es győzelemmel kívántunk minden pécsi kosárlabda szurkolónknak boldog karácsonyt.

A HUSZADIK MECCSÜNK JÖN VASÁRNAP – EZ LESZ AZ ÉV UTOLSÓ HAZAIJA

2021. december 19.
Ingyenes belépés mellett apró ajándékkal várjuk szurkolóinkat az év utolsó hazai bajnokiján, akikre nagy szükségünk lesz a győzelemhez. Fordul a bajnokság, és még idén kerül sor a visszavágó kör első etapjára, ennek keretében vasárnap 18 órai kezdettel a TFSE-MTK csapatát fogadjuk Pécsett, a TIPPMIX Női NB. I. A csoport 12. fordulójában.

ÍGY KI LEHET KAPNI….

2021. december 15.
Hatalmasat küzdöttünk, de nem tudtuk borítani a papírformát a Nesibe Aydin ellen, amely egy jó hangulatú meccsen 3 ponttal legyőzte a komoly hátrányból visszakapaszkodó, a sikerért megszakadó NKA UNIVERSITAS PEAC-ot.

Kiemelt támogatók:

NKA UNIVERSITAS PEAC - DVTK BRONZCSATA ÖSSZEFOGLALÓJA (1. MÉRK.)

A bronzéremért zajló párharc első felvonását megnyerte Csirke Ferenc együttese, amely már csak egy lépésre van az éremszerzéstől! A legszebb jelenetekkel és interjúkkal tarkított videós összefoglalónk a péntek esti mérkőzésről.

© Minden jog fenntartva