PEAC-Pécs Menü
TIPPMIX

HÍREK, CIKKEK

Keresés (min. 3 karakter):

AZ ELSŐ BAJNOKI GYŐZELEMÉRT

2018. október 06.
Vasárnap 17 órai kezdettel hazai pályán fogadjuk az MTK Budapest együttesét az első pécsi bajnoki mérkőzésen.

MINDANNYIAN MEGYÜNK ELŐRE

2018. október 05.
Az eddig Pécsett töltött időszaka alatt az egyik legkellemesebb meglepetést Barnai Judit okozta a PEAC-PÉCS csapatában. Pedig nagyon kicsin múlott nem csak a kosárkarrierje, hanem az élete is…

ÖSSZEFOGÁS A PÉCSI SPORTBARÁTOKÉRT

2018. október 04.
Egy bérlettel három pécsi NB I-es csapat hazai rendezvényeire be tudnak jutni a sportbarátok annak az összefogásnak a nyomán, amely az előző évekhez hasonlóan idén is érvényes városunkban.

RENDKÍVÜL KÖZEL VOLTUNK A BRAVÚRHOZ

2018. október 03.
Nagyon megszorongatta csapatunk a bajnokesélyes Szekszárdot Szekszárdon, és végül csak öt ponttal maradt alul jóval esélyesebb ellenfele otthonában.

SZERDÁN SZEKSZÁRDON RAJTOLUNK

2018. október 02.
A PEAC-PÉCS szerdán Szekszárdon kezdi meg szereplését a 2018/2019-es bajnoki idényben, ahol a tavalyi évad bajnoki ezüstérmese vár majd Meszlényi Róbert együttesére.

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS

2018. szeptember 27.
A PEAC-Pécs csapata pályázatot hirdet „PEAC-PÓLÓ” jeligére, hogy a csapat új utcai pólójának grafikáját megtervezzék. Az erre magában tehetséget, affinitást érző szimpatizánsaink, szurkolóink együttműködését kérjük ahhoz, hogy utcai pólónk végleges formáját el tudja nyerni.

BIZTOS SIKER A PODGORICA ELLEN

2018. szeptember 25.
Győzelemmel zártuk utolsó felkészülési mérkőzésünket, a montenegrói bajnok Buducnost Podgorica ellen 82-65-re győzött csapatunk.

AKCIÓK, ÚJDONSÁGOK ÉS KEDVEZMÉNYEK A BÉRLETESEINKNEK

2018. szeptember 25.
Keddtől – változatlan áron – lehet megvásárolni a PEAC-PÉCS 2018/2019-es idényre szóló bérleteit a Lauber Dezső Városi Sportcsarnokban lévő irodánkban.

Kiemelt támogatók:

JUNIOR DÖNTŐ UTÁN, A GYŐRI MECCS ELŐTT

Mérkőzés előtti interjú ügyvezetőnkkel a junior döntőről, egy fontos játékos-szerződtetésről és az előttünk álló feladatokról

© Minden jog fenntartva