NKA UNIVERSITAS PEAC Menü
Tippmix Pro - V-SPORT

HÍREK, CIKKEK

Keresés (min. 3 karakter):

ÓRIÁSI GYŐZELEM EGY ÓRIÁSI MÉRKŐZÉSEN!

2021. október 13.
Őrült egy mérkőzés volt, annyi szent, a dobópárbajból az NKA Universitas PEAC jött ki jobban, így megvan az első győzelem az Európa Kupa csoportkörében!

WNBA-S SZTÁROKKAL TELETŰZDELT CSAPAT ELSŐ EK ELLENFELÜNK

2021. október 12.
Az izraeli Neve David Ramla ellen szerdán 18 órai kezdettel Pécsett kezdjük meg az Európa Kupa csoportkörét, igazi sztárcsapatot látunk vendégül.

MAGABIZTOS GYŐZELEM A PINKK ELLEN

2021. október 09.
Könnyedén, végig vezetve nyert csapatunk 86-51-re a PINKK Pécsi 424 ellen bajnoki mérkőzésen, ahol minden benevezett játékosunk pályára lépett.

KÉT JÁTÉKOSUNK IS A FORDULÓ VÁLOGATOTTJÁBAN!

2021. október 09.
A DVTK ellen nyújtott kiváló teljesítményének köszönhetően Wentzel Nóra és Chelsea Nelson is bekerült a női NB I. A csoport 3. fordulójának válogatottjába, így az NKA Universitas PEAC-ot ketten képviselik az MKOSZ által összeállított ötösben.

EGY ÚJABB HAZAI SZOMBATON

2021. október 09.
Folytatódik a menetelés: a szombaton 18 órai kezdettel a bajnokság negyedik fordulójában a PINKK Pécsi 424 gárdáját fogadjuk a Lauber Dezső Sportcsarnokban.

SIKERÜLT MEGTALÁLNI ÖNMAGAM

2021. október 08.
Kmézics-Vilipics Daliborka rendkívüli játékos-pályafutással a háta mögött, két éve érkezett a Rátgéber Kosárlabda Akadémiára. A WNBA-ban is megforduló, Kobe Bryant-tal jó kapcsolatot ápoló, egy évtizeden át az EuroLigás csapatokat erősítő center kezdetben Pécsett a magas posztúak egyéni képzőjeként dolgozott, nyár óta az amatőr NB I-es csapat vezetőedzőjeként sikeres bemutatkozáson van túl.

HATALMAS GYŐZELEM!

2021. október 05.
Óriási, hosszabbításos meccsen szereztük meg a győzelmet a Diósgyőr ellen, sokáig emlékezetes körülmények között, megnyertnek majd elveszítettnek tűnő meccs lett döntetlen a 40. perc végén, de a végén Sarok Niki triplaparádéjával itthon tartottuk a pontokat.

RANGADÓ JÖN KEDDEN A DVTK ELLEN

2021. október 04.
A bajnoki rajtot követően nem sokat kell várni szurkolóinknak az első pécsi bajnoki rangadóra, a harmadik fordulóban a DVTK együttesét fogadjuk Pécsett, méghozzá kedden 18 órai kezdettel!

Kiemelt támogatók:

NKA UNIVERSITAS PEAC - VASAS AKADÉMIA MÉRKŐZÉS ÖSSZEFOGLALÓJA

A 2022-es esztendő első hazai mérkőzésén a Vasas Akadémiát fogadtuk, amelyet 87-73-ra legyőztünk. Kosarak, lepattanók, riportok az összefoglalóban.

© Minden jog fenntartva