PEAC-Pécs Menü
TIPPMIX PRO

HÍREK, CIKKEK

Keresés (min. 3 karakter):

EB RÉSZTVEVŐ SZLOVÁK VÁLOGATOTTAL BŐVÜLT A PEAC PÉCS KERETE

2021. február 12.
Nikola Dudásová, a 25 éves, 175 cm magas irányító-hátvéd személyében új játékos érkezett Csirke Ferenc vezetőedző csapatába.

BIZTOS GYŐZELEM A VASAS ELLEN

2021. január 24.
Rendkívül fontos összecsapást sikerült hullámzó produkciókkal győzelemre vinni, de sokkal több volt ebben a meccsben, amelynek a történéseiről még elég sokáig fogunk beszélni… Ami a leglényegesebb: 12 ponttal legyőztük a Vasas Akadémiát.

KULCSMECCS KÖVETKEZIK

2021. január 23.
Vasárnap 16 óra 30 perces kezdettel a Vasas Akadémia csapatát fogadjuk bajnoki mérkőzésen, a rájátszás szempontjából fontos találkozó vár csapatunkra.

HENGERELTÜNK A SEREGHAJTÓ ELLEN

2021. január 17.
Az utóbbi időszak meccsei után igazán jót tett a lelkeknek a vasárnapi ZTE elleni diadal, még ha voltak is hiányzók zalai oldalon, 110 pontot (közte húszból 14 triplát) dobni, 28 gólpasszal, és több rekord-közeli mutatóval, az mindenképp szép teljesítmény a jövő heti Vasas mérkőzés előtt.

VASÁRNAP PÓTOLJUK A ZTE ELLENI ELMARADÁSUNKAT

2021. január 17.
Vasárnap a megszokott időponthoz képest egy órával korábban, 17 órai kezdettel a ZTE NKK csapatát fogadjuk bajnoki mérkőzésen a Lauber Dezső Sportcsarnokban.

NEM TUDTUK MEGNEHEZÍTENI A SOPRON DOLGÁT

2021. január 14.
Egy sűrű program közepette léptünk pályára Sopronban csütörtökön este, ahol 88-53-ra alulmaradtunk az EuroLiga buborékra készülő Sopron Basket ellen.

ÚJRA A SOPRON ELLEN

2021. január 13.
A keddi pécsi bajnoki után csütörtökön Sopronban a másik alapszakasz meccsét is lejátssza csapatunk a Sopron Basket ellen, ezúttal a hatodik fordulóba kiírt összecsapást pótoljuk.

A LEGSZOROSABB MECCSE VOLT A SOPRONNAK

2021. január 12.
Első félidei kiváló játékával biztosan nyert Pécsett a Sopron Basket, ám csapatunk a második félidőt remek teljesítménnyel 24-18-ra megnyerte, ennek köszönhetően az idei legszorosabb végeredményt alakította ki a zöld-sárgák ellen.

Kiemelt támogatók:

PEAC-PÉCS - PINKK PÉCSI 424 MÉRKŐZÉS ÖSSZEFOGLALÓJA

Hatodik felkészülési mérkőzésünket a PINKK Pécsi 424 ellen vívtuk a Lauber Dezső Sportcsarnokban. A találkozó 82-69-es PEAC-PÉCS sikerrel zárult.

© Minden jog fenntartva