NKA UNIVERSITAS PEAC Menü
Mester2es

HÍREK, CIKKEK

Keresés (min. 3 karakter):

A SZEKSZÁRDÉ LETT A BRONZÉREM

2022. február 20.
71-64-re nyert és ezzel az Atomerőmű KSC Szekszárd lett a bronzérmes a Miskolcon megrendezett Killik László Női Magyar Kupa döntőjén.

A BRONZÉREMÉRT JÁTSZUNK VASÁRNAP

2022. február 19.
A Sopron érvényesítette erőfölényét, és lényegében egy pillanatnyi esélyt sem adott nekünk a döntőbe jutásra. Jó első negyedet, vállalható első félidőt hoztunk, ami után nagyra nyílt az olló. Vasárnap 15,30-tól a bronzért meccselünk az EuroLigás Szekszárd ellen.

DRÁMA UTÁN HŐSKÖLTEMÉNY

2022. február 18.
Szücs Réka utolsó pillanatokban, tíz méterről bedobott hárompontosával 62-60-ra legyőztük az Uni Győr MÉLY-ÚT együttesét a Magyar Kupa negyeddöntőjében, így bekerültünk a legjobb négy közé!

A LEGKIÉLEZETTEBBNEK ÍGÉRKEZŐ NEGYEDDÖNTŐ A MIÉNK

2022. február 17.
Pénteken 15 óra 30-kor a kupadöntőben másodszor dobják fel a labdát Miskolcon, ekkor a DVTK Arénában az NKA Universitas PEAC – UNI Győr MÉLY-ÚT Magyar Kupa negyeddöntőre kerül sor.

SIMON ZSÓFI ÉRKEZETT CSAPATUNKBA

2022. február 17.
Az NKA Universitas PEAC leigazolta Simon Zsófiát, aki korábban, a 2018/2019-es bajnoki idényben már erősítette csapatunkat. Simi hétfő óta Pécsett edz, és várhatóan a Magyar Kupán bevethető lesz.

KIKÜZDÖTTÜK A KÖTELEZŐT KOZÁRMISLENYBEN

2022. február 12.
Ritmust váltottunk a második félidőben, emiatt sikerült fordítani és győzni a PINKK otthonában egy sok hibával tarkított csatában, így legalább a két pontnak lehetett örülni a pénteken kezdődő miskolci Magyar Kupa nyolcas döntő főpróbáján.

27 NAP UTÁN ÚJRA TÉTMECCS: A PINKK-HEZ LÁTOGATUNK SZOMBAT ESTE

2022. február 11.
Szombaton késői időpontban, 20 óra 15 perces kezdettel Kozármislenyben, a PINKK Pécsi 424 ellen lépünk pályára a bajnokság számunkra tizenhetedik meccsén.

Kiemelt támogatók:

NKA UNIVERSITAS PEAC - DVTK BRONZCSATA ÖSSZEFOGLALÓJA (1. MÉRK.)

A bronzéremért zajló párharc első felvonását megnyerte Csirke Ferenc együttese, amely már csak egy lépésre van az éremszerzéstől! A legszebb jelenetekkel és interjúkkal tarkított videós összefoglalónk a péntek esti mérkőzésről.

© Minden jog fenntartva