PEAC-Pécs Menü
TIPPMIX PRO

HÍREK, CIKKEK

Keresés (min. 3 karakter):

GYŐZELEM AZ ELSŐ HAZAIN

2020. október 07.
Megvan az első bajnoki győzelmünk: bár ránk ijesztett a PINKK az első negyedben, aztán rendeztük a sorokat, és ha talán a vártnál nehezebben is, de nyerni tudtunk a pécsi nyitányon.

RÁTGÉBER LÁSZLÓ: KIJELÖLTÜK AZ UTAT, AMIN A JÖVŐBEN A PEAC PÉCCSEL JÁRNI SZERETNÉNK

2020. október 06.
Pécsi szakmai stábbal, helyi születésű vagy a Rátgéber Akadémián nevelkedett magyar kosarasokkal várja a bajnoki rajtot a PEAC-Pécs női kosárlabdacsapata. Rátgéber László bízik benne, hogy a pécsi szurkolók is azonosulni tudnak a klub stratégiai elképzeléseivel.

EMELT FŐVEL

2020. október 03.
Amíg az erőnk bírta, teljesen egyenrangú ellenfele voltunk Szekszárdon a bajnokaspiráns házigazdáknak, akik a második félidőben érvényre juttatták erősségüket és végül tizenegy ponttal, 87-76-ra győztek.

RAJT SZEKSZÁRDON: REMÉLJÜK ÚGY ALAKUL, AHOGY ELTERVEZTÜK

2020. október 02.
Szombaton 18 órai kezdettel az Atomerőmű KSC Szekszárd vendégeként kezdjük a 2020/2021-es idényt.

ÚJ SZABÁLYOK BETARTÁSA MELLETT VÁRJUK A SZURKOLÓKAT A PEAC-PÉCS HAZAI MÉRKŐZÉSEIRE

2020. október 01.
Szombaton csapatunk szekszárdi vendégjátékával megkezdődik a 2020/2021-es kosárlabda szezon. A PEAC-Pécs első hazai mérkőzésére október 7-én (18 órai kezdettel) kerül sor a Lauber Dezső Sportcsarnokban, a PINKK-Pécsi 424 együttesét fogadjuk, majd október 10-én, szombaton az ELTE BEAC Újbuda csapatával mérkőzünk meg saját közönségünk előtt. Mindkét meccsre nagy szeretettel várjuk a pécsi kosárlabda híveit!

A PEAC-PÉCS BAJNOKI PROGRAMJA

2020. szeptember 30.
Kialakult csapatunk bajnoki menetrendje, október 3-án, Szekszárdon kezdünk, az alapszakasz utolsó mérkőzését pedig március 10-én a Vasas Akadémia otthonában játsszuk.

GYŐZTES FŐPRÓBA

2020. szeptember 25.
Végig magabiztosan kosárlabdázva arattunk csaknem húsz pontos győzelmet az egyik kulcsemberét hamar elveszítő riválisunk ellen.

A MÁSODIK FÉLIDŐBEN MÚLTUK FELÜL A ZTE-T

2020. szeptember 24.
Zárt kapus edzőmeccsen 84-65-re legyőztük a vendég ZTE NKK-t, és pénteken a PINKK ellen folytatjuk a felkészülést az október 3-án esedékes bajnoki rajt előtt.

Kiemelt támogatók:

VBW CEKK CEGLÉD - PEAC-PÉCS MK NEGYEDDÖNTŐ MÉRKŐZÉS ÖSSZEFOGLALÓJA

A lefújás drámai pillanatait követően 53-52-es győzelmünknek örülhettünk, ezzel bejutottunk a Magyar Kupa elődöntőjébe

© Minden jog fenntartva