NKA UNIVERSITAS PEAC Menü
Tippmix Pro - V-SPORT

HÍREK, CIKKEK

Keresés (min. 3 karakter):

AZ ELSŐ TÉTMECCS VASÁRNAP A BKG ELLEN AZ A CSOPORTBAN

2021. október 23.
Üde új színfolt az első osztályú női kosárlabdázás térképén Szigetszentmiklós, ahol immár a legjobbak között versenyezve próbál mélyebb gyökereket ereszteni szeretett sportágunk. Vasárnap 18 órai kezdettel az A csoport idei újoncát, a BKG-PRIMA Szigetszentmiklós csapatát fogadjuk a Lauber Dezső Sportcsarnokban.

WENTZEL NÓRA ÉS KISS VIRÁG ÚJRA A MAGYAR VÁLOGATOTTBAN!

2021. október 22.
Nagy büszkeséggel töltöttek el bennünket az idei őszi válogatott behívók: alappilléreink, a mindössze 20 esztendős Wentzel Nóra és Kiss Virág meghívást kapott a felnőtt válogatottba! A Rátgéber Akadémián nevelkedő két játékosunk a spanyol és az izlandi nemzeti csapat ellen mutathatja meg tudását piros-fehér-zöld címeres mezben, mellettük Ilina Selcova és Nikola Dudásová is behívót kapott hazája legjobbjai közé.

SZOROS EK VERESÉG KAYSERIBEN

2021. október 20.
Teljesen egyenrangú ellenfelek voltunk az szeptemberben még EuroLiga selejtezőt játszó Kayseri otthonában, de az elkövetett hibáinkat keményen megbüntette a török gárda, amely 64-63 után szerzett 7 ponttal 71-63-ra nyert.

HARCRA FEL AZ ÚJABB GYŐZELEMÉRT!

2021. október 19.
Ahogy számoltuk is, egy egész napos utazást követően kedden este megérkeztünk a szerdai Európa Kupa mérkőzésünk helyszínére, Kayseribe, ahol magyar idő szerint 17 órakor lépünk pályára a Bellona Kayseri otthonában.

KISS VIRÁG ÉS CHELSEA NELSON AZ 5. FORDULÓ VÁLOGATOTTJÁBAN!

2021. október 18.
Csapatunkból Kiss Virág és Chelsea Nelson személyében két NKA UNIVERSITAS PEAC játékos is bekerült a szövetség által összeállított legjobb ötösbe, az ötödik forduló válogatottjába.

LEHENGERLŐ ELSŐ FÉLIDŐVEL GYŐZELEM PASARÉTEN

2021. október 16.
A tavalyi évad után volt miért visszavágni a Vasas Akadémiának, ami szombat este sikerült is, 40-15-ös első félidő után 63-49 arányban nyertünk, ezzel az ötödik forduló után is veretlenül állunk!

A HUSZONÖTÖDIK PEAC-VASAS KÖVETKEZIK

2021. október 16.
Szombaton idegenben folytatjuk a bajnokságot, az ötödik fordulóban a Vasas Akadémia csapatánál, a Pasaréten 18 órai kezdettel lépünk pályára.

SZERDÁN ÚJRA EGYMÁSRA TALÁLT CSAPAT ÉS KÖZÖNSÉGE

2021. október 14.
Közönségszórakoztató, látványos kosárlabdát láthattak, akik szerda este helyet foglaltak a Lauber Dezső Sportcsarnok lelátóján. Csapatunk első főtáblás Európa Kupa meccsén támadásban játszotta le kiváló ellenfelét, így nyerte meg a találkozót 90-83-ra.

Kiemelt támogatók:

NKA UNIVERSITAS PEAC - VASAS AKADÉMIA MÉRKŐZÉS ÖSSZEFOGLALÓJA

A 2022-es esztendő első hazai mérkőzésén a Vasas Akadémiát fogadtuk, amelyet 87-73-ra legyőztünk. Kosarak, lepattanók, riportok az összefoglalóban.

© Minden jog fenntartva