PEAC-Pécs Menü
TIPPMIX

HÍREK, CIKKEK

Keresés (min. 3 karakter):

JÁTSSZUNK EGY JÓ MECCSET!

2018. december 01.
Jó három és fél hét szünet után ismét tétmeccs vár lányainkra, vasárnap a tavalyi EuroLiga döntős, magyar bajnok, a honi pontvadászatban idén még veretlen Sopron Basket otthonában lépünk pályára.

ALIG VÁRTA, HOGY VISSZAJÖJJÖN

2018. november 30.
Julie Vanloo, a PEAC-PÉCS egyik motorja az EB selejtezőkön Belgiummal eljutott a legjobbak közé, de közben is klubcsapatára gondolt. Remekül beilleszkedett Pécsen, és a csapattársak is megkedvelték a szőke belga tűzgolyót.

NÉZZÜK EGYÜTT!

2018. november 30.
Vasárnapra, a Sopron Basket – PEAC-PÉCS rangadóra szurkolóink közös meccsnézést szerveznek az immár új helyen üzemelő Grappa Pizzériába.

PALÁNKÁK - MESEKÖNYV BURGMANN DETTI TOLLÁBÓL

2018. november 28.
A pécsi női kosárlabdában tette le a névjegyét korábban a Palánkák című könyvsorozat szerzője, Dr. Erdélyi-Burgmann Bernadett. A nemrégiben megjelenő első kötetben a pécsi kosaras körökben Burgiként ismert írónő a legkisebbeket, az óvodásokat vezeti be a kosárlabda világába. Az egykori pécsi saját nevelésű játékos a december 9-i, PEAC-PÉCS - Győr mérkőzésen dedikálja a helyszínen megvásárolható Palánkák című mesekönyvet.

VASÁRNAP SOPRONBAN FOLYTATJUK

2018. november 26.
Mozgalmasan indult a hét, a PEAC-PÉCS-nél mindenki ismét a magyar bajnokságra koncentrál, és a keret is teljes, vasárnap éjjel Julie Vanloo is visszaérkezett Belgiumból.

FÓKUSZBAN AZ EURÓPA-BAJNOKI SELEJTEZŐK

2018. november 16.
Simon Zsófia, Barnai Judit és Julie Vanloo kapott meghívást csapatunkból a nemzeti válogatottakba, a Eb-selejtező mérkőzésekre november 17-én szombaton és 21-én szerdán kerül sor.

HOSSZABBÍTÁSOS DIADAL, EZER SEBBŐL VÉREZVE

2018. november 08.
Bár szinte végig a PEAC-PÉCS tartott előbbre, a rendes játékidő 66-66-tal ért véget, ám a hosszabbításban 13 ponttal győzni tudott csapatunk a ZTE NKK ellen egy nagyon fontos összecsapáson.

A FORDULÓ RANGADÓJA KÖVETKEZIK

2018. november 07.
Csütörtökön 16 órától a tavalyi bajnokság negyedik helyezettje, a kiváló formába lendülő, ZTE NKK lesz a mieink ellenfele a pécsi kosárdélután első felvonásán.

Kiemelt támogatók:

JUNIOR DÖNTŐ UTÁN, A GYŐRI MECCS ELŐTT

Mérkőzés előtti interjú ügyvezetőnkkel a junior döntőről, egy fontos játékos-szerződtetésről és az előttünk álló feladatokról

© Minden jog fenntartva