NKA UNIVERSITAS PEAC Menü
Tippmix - Relaunch

HÍREK, CIKKEK

Keresés (min. 3 karakter):

MEGSZŰNTEK A KORLÁTOZÁSOK A PÉCSI NŐI KOSÁRMECCSEKEN IS

2022. március 08.
Mérkőzéseink ismét korlátozások nélkül látogathatók, miután hétfőtől megszűnt Magyarországon a maszkviselési kötelezettség és a védettségi igazolvány használatára vonatkozó szabályok is kivezetésre kerültek.

NEM FÉRT BELE A SOK HIBA

2022. március 06.
Fontos lett volna nyerni, ez azonban nem a mi napunk volt, a lelkes és jól küzdő Ludovika FCSM Csata 79-70-re győzni tudott ellenünk a fővárosban.

BUDAPESTEN CSATÁZUNK VASÁRNAP

2022. március 05.
Vasárnap este 18 óra 30 perces kezdettel idegenben fontos mérkőzés vár csapatunkra, a Ludovika FCSM Csata ellen lépünk pályára.

REMEK GYŐZELMET ARATTUNK A RIVÁLIS FELETT

2022. február 28.
Egészen kiváló harmadik negyeddel a vártnál nagyobb különbséggel, 16 ponttal múltuk felül a győri együttest, így pontazonosság esetén eléjük kerülünk az alapszakasz végén.

HÉTFŐN A GYŐRT FOGADJUK PÉCSETT

2022. február 27.
Ha a legutóbbi bajnokink előtt azt írtuk, 27 napos hosszú szünet után játszunk újra, most megint nagyon messze kell visszalapozni a naptárba, hogy a legutolsó Lauberben játszott bajnokinkat felidézzük: 51 nap (!) telt el azóta, hogy legutóbb hazai parketten léptünk fel. Most hétfőn 18 órai kezdettel az Uni Győr MÉLY-ÚT lesz az ellenfelünk a bajnokság 20. fordulójában.

SIMÁN NYERT A SOPRON BASKET

2022. február 24.
Nem tudtuk megnehezíteni a házigazdák dolgát a 19. fordulóból pótolt bajnokin, amelyet csütörtök este is simán nyert a Sopron Basket.

SOPRONBAN FOLYTATJUK A BAJNOKSÁGOT

2022. február 23.
Sopronban folytatódik számunkra a bajnokság, az eredetileg január 29-re kiírt mérkőzés került már korábban elhalasztásra, így a pótláson csütörtökön 18 órai kezdettel lépünk pályára a Sopron Basket ellen.

ÖT BAJNOKINK VAN VISSZA AZ ALAPSZAKASZBÓL

2022. február 21.
A bajnokság alapszakaszából öt mérkőzése van vissza az NKA Universitas PEAC együttesének. Az eredeti sorsolás szerint kiírtak közül néhány bajnoki az ellenfeleink Covid-érintettségének okán későbbi dátumra került, az alábbiakban közöljük a rájátszásig hátralévő meccseink időpontját.

Kiemelt támogatók:

NKA UNIVERSITAS PEAC - DVTK BRONZCSATA ÖSSZEFOGLALÓJA (1. MÉRK.)

A bronzéremért zajló párharc első felvonását megnyerte Csirke Ferenc együttese, amely már csak egy lépésre van az éremszerzéstől! A legszebb jelenetekkel és interjúkkal tarkított videós összefoglalónk a péntek esti mérkőzésről.

© Minden jog fenntartva