NKA UNIVERSITAS PEAC Menü
Mester2es

HÍREK, CIKKEK

Keresés (min. 3 karakter):

MÉG EGY LÉPÉS KELL A LEGJOBB NÉGYBE JUTÁSHOZ

2022. március 18.
Biztos győzelemmel szerzett vezetést csapatunk a negyeddöntő első felvonásán Pécsett, a 81-50-es sikerünk azt jelenti, hogy egy győzelemre kerültünk a legjobb négybe jutáshoz.

MOST NAGYON SZÁMÍTUNK A KÖZÖNSÉGÜNKRE IS

2022. március 17.
Pénteken 18 órakor a Ludovika FCSM Csata ellen megkezdjük a két győzelemig tartó párharcot a legjobb négy közé jutásért.

ÖT ÉVE NEM LÁTOTT SIKER, ÉS HARMADIK HELY AZ ALAPSZAKASZ VÉGÉN

2022. március 12.
Parádés küzdőszellemmel, nagy csatában sikerült legyőznünk az EuroLigás Szekszárdot, ezzel megszereztük az alapszakasz harmadik helyét, így a Ludovika FCSM Csata ellen jövő pénteken a négy közé jutásért kezdjük a rájátszást.

HARMADIK HELYET ÉRNE A RÉG LÁTOTT BRAVÚR A SZEKSZÁRD ELLEN

2022. március 11.
Utolsó állomásához érkezik a Tippmix Női NB. I. alapszakasza az NKA UNIVERSITAS PEAC számára, szombat estére nagyon sok minden eldől. Az Atomerőmű KSC Szekszárdot fogadjuk hazai pályán, és ha sikerül nyernünk, akkor a rájátszást a harmadik helyről indíthatjuk.

EXKLUZÍV SPORTFOGADÁSI INFOTAINMENT MŰSORT INDÍTOTT A SZERENCSEJÁTÉK ZRT.

2022. március 10.
2022. március 5-től egyedülálló sportműsorral találkozhatnak a nézők a Tippmix újonnan induló YouTube-csatornáján és a legnagyobb podcast szolgáltató felületeken. A Mester2es névre keresztelt, labdarúgás és sportfogadás fókuszú sorozatban Berkesi Judit sportriporter és László Ági, a Kislány, nagyfoci blog alapítója nyújt új perspektívát és exkluzív információkat a sport világáról.

INGYENES BELÉPÉS ÉS ADOMÁNYGYŰJTÉS

2022. március 10.
Az alapszakasz utolsó mérkőzését vívja csapatunk szombaton 18 órai kezdettel, ahol az Atomerőmű KSC Szekszárd lesz az ellenfelünk. A belépés ezúttal is ingyenes, de arra szeretnénk megkérni a kilátogató szurkolókat, hogy csatlakozzanak adománygyűjtésünkhöz! Klubunk a Rátgéber Kosárlabda Akadémiával karöltve adománygyűjtést szervez az ukrán–orosz háború elől menekülőknek, valamint a kárpátaljai magyaroknak.

SIMA SIKER A CEGLÉD ELLEN

2022. március 09.
A várakozásoknak megfelelő, problémamentes győzelemmel folytatta szereplését az NKA UNIVERSITAS PEAC, végig magabiztosan uralva a meccset 80-66-ra nyertünk a VBW CEKK Cegléd ellen. Az utolsó fordulóra maradt a döntés, hogy hányadik helyről indul a rájátszás.

AZ UTOLSÓ ELŐTTI AKADÁLY AZ ALAPSZAKASZBAN

2022. március 09.
Szerdán 18 órai kezdettel a bajnoki tabella 10. helyén álló VBW CEKK Cegléd ellen a Lauberben végre korlátozások nélkül (védettségi és maszk sem kell) várjuk szimpatizánsainkat. Ez lesz az utolsó előtti alapszakasz mérkőzésünk.

Kiemelt támogatók:

NKA UNIVERSITAS PEAC - DVTK BRONZCSATA ÖSSZEFOGLALÓJA (1. MÉRK.)

A bronzéremért zajló párharc első felvonását megnyerte Csirke Ferenc együttese, amely már csak egy lépésre van az éremszerzéstől! A legszebb jelenetekkel és interjúkkal tarkított videós összefoglalónk a péntek esti mérkőzésről.

© Minden jog fenntartva