NKA UNIVERSITAS PEAC Menü
Tippmix Pro - V-SPORT

HÍREK, CIKKEK

Keresés (min. 3 karakter):

ELFOGYTUNK A VÉGÉRE

2021. november 03.
Egészen a harmincötödik percig megvolt az esély, hogy nyerjünk a Neve David Ramla otthonában, de a sérülések és kipontozódások után rengeteg dobásunk kimaradt, az utolsó négy és fél percben pedig tíz pontot vertek ránk, így 66-56-ra kikaptunk az Európa Kupa 4. fordulójában.

KEMÉNY FELADAT VÁR RÁNK IZRAELBEN

2021. november 03.
Nagy lépést tehetünk szerdán a továbbjutás felé Ramlában a magyar idő szerint 18 órakor kezdődő Európa Kupa mérkőzésünkön.

JÓL HELYT ÁLLTUNK, DE NEM TUDTUNK NYERNI SZEKSZÁRDON

2021. október 31.
Kifejezetten magas színvonalú első félidő után a harmadik negyedben a Szekszárd a maga javára döntötte el a 7. forduló rangadóját, így itt szenvedtük el az első vereségünket az alapszakaszban.

VERETLENEK SZOMSZÉDVÁRI RANGADÓJA KÖVETKEZIK

2021. október 30.
Vasárnap 18 óra 30 perckor Szekszárdon lépünk pályára, a bajnokságban eddig – az NKA Universitas PEAC és a Sopron Basket csapatához hasonlóan - szintén veretlen Atomerőmű KSC Szekszárd otthonában.

BRAVÚRGYŐZELEM A TÖRÖK ÉLKLUB ELLEN!

2021. október 27.
Óriási csatában, igazi csapatjátékkal legyőztük az Európa Kupában a Nesibe Aydin együttesét 78-66-ra és az első helyre ugrottunk az Európa Kupa csoportunkban.

SZURKOLÓI BUSZT INDÍTUNK A SZEKSZÁRDI NŐI KOSÁRLABDA RANGADÓRA

2021. október 27.
Klubunk kedvezményes árú szurkolói buszt indít október 31-én vasárnap, az Atomerőmű KSC Szekszárd – NKA Universitas PEAC bajnoki rangadóra!

KÜLÖNLEGES SPORTÉLMÉNY JÖHET SZERDÁN

2021. október 26.
A csoportfavorit török Nesibe Aydint fogadjuk szerdán újabb pécsi Európa Kupa mérkőzésünkön, a 18 órakor kezdődő derbin különleges csapat ellen különleges sportélmény ígérkezik nézőink számára.

KISZENVEDTÜK A HATODIK GYŐZELMÜNKET

2021. október 24.
Ahogy azt vártuk is, vasárnap csak a győzelemnek és ezzel együtt a veretlenségünk megőrzésének lehetett örülni. Az újonc BKG-PRIMA Szigetszentmiklós csapatával egy szenvedős mérkőzést játszottunk, amelyen húsz pontos előnyünk a végén nyolcra olvadt, de 63-55-re nyertünk.

Kiemelt támogatók:

NKA UNIVERSITAS PEAC - VASAS AKADÉMIA MÉRKŐZÉS ÖSSZEFOGLALÓJA

A 2022-es esztendő első hazai mérkőzésén a Vasas Akadémiát fogadtuk, amelyet 87-73-ra legyőztünk. Kosarak, lepattanók, riportok az összefoglalóban.

© Minden jog fenntartva