PEAC-Pécs Menü
TIPPMIX PRO

HÍREK, CIKKEK

Keresés (min. 3 karakter):

GYŐZTES FINÁLÉ: AZ ÖTÖDIK HELYRE JÖTTÜNK FEL A VÉGÉRE

2021. március 11.
A Ludovika Arénában a múlt péntekről elhalasztott mérkőzésen sikerült gördülékeny, jó és eredményes játékkal 76-65-re felülmúlnunk a Csatát, ezzel megszereztük az alapszakasz ötödik helyét. A DVTK otthonában kezdjük a play-off-ot a legjobb négy közé jutásért.

TIZENEGYEDIK GYŐZELMÜNK UTAT NYITHAT ELŐRE

2021. március 10.
Szép sikerrel kezdtük két napos budapesti túránkat, a Vasas Akadémia otthonában végig magabiztos játékkal 42-58 arányú győzelmet arattunk.

PASARÉTEN KEZDJÜK A FŐVÁROSI TÚRÁT

2021. március 09.
Szerdán és csütörtökön is Budapesten lép pályára csapatunk, előbb a Vasas Akadémia, majd másnap a Ludovika FCSM Csata otthonában szerepelünk.

ELHALASZTOTTUK A LUDOVIKA FCSM CSATA ELLENI MÉRKŐZÉSÜNKET

2021. március 04.
Pénteken Budapesten lépett volna pályára csapatunk a Ludovika FCSM Csata otthonában, de a mérkőzés hat nappal később, március 11-én kerül lejátszásra.

NAGYON KEVÉSEN MÚLOTT

2021. február 28.
Emelt fővel és büszkén jöhettünk le a parkettről a bronzmérkőzés után is, noha az elődöntőt és a mai meccset is elveszítettük, mégis, a Magyar Kupa nyolcas döntője egyik győztesének érezhetjük magunkat. Ami pedig az eredményt illeti: 70-64-re nyert az Atomerőmű KSC Szekszárd.

BRONZCSATA A KÉK-FEHÉREKKEL

2021. február 27.
Vasárnap 17 órai kezdettel a bronzmérkőzésen az Atomerőmű KSC Szekszárd ellen lépünk pályára a Magyar Kupában, a Budapesten, a Gabányi László Sportcsarnokban rendezett összecsapást az M4 Sport+ élőben közvetíti.

VASÁRNAP A BRONZÉREMÉRT JÁTSZUNK A KUPÁBAN

2021. február 26.
Nem sikerült a döntőbe jutás, hatalmas küzdelemben 50-45 arányban alulmaradtunk az Aluinvent DVTK ellen, noha az utolsó pillanatokban a hosszabbításért támadhattunk.

KUPADÖNTŐT ÉR A VISSZAVÁGÁS

2021. február 25.
Pénteken 15 órai kezdettel az M4 Sport kamerái előtt csapunk össze az Aluinvent DVTK-val a Magyar Kupa döntőjébe jutásért.

Kiemelt támogatók:

PEAC-PÉCS - PINKK PÉCSI 424 MÉRKŐZÉS ÖSSZEFOGLALÓJA

Hatodik felkészülési mérkőzésünket a PINKK Pécsi 424 ellen vívtuk a Lauber Dezső Sportcsarnokban. A találkozó 82-69-es PEAC-PÉCS sikerrel zárult.

© Minden jog fenntartva