NKA UNIVERSITAS PEAC Menü
Tippmix Pro - V-SPORT

HÍREK, CIKKEK

Keresés (min. 3 karakter):

RÁZÓS EGY UTAZÁS VOLT…

2021. november 30.
Csapatunk eddigi Európa Kupa szereplésének egyik legviszontagságosabb utazása után végül kedd estére, szerencsésen megérkeztünk a török fővárosba, Ankarába. Szerdán magyar idő szerint 14,30-tól a favorit Nesibe Aydin ellen zárjuk az EK csoportkörét.

TÚL KEVÉS JOBB PERIÓDUSUNK VOLT, ÍGY KIKAPTUNK GYŐRBEN

2021. november 28.
Nüanszokon múlott a győri meccsen a győztes kiléte, de sajnos a fontos pillanatokban többet hibáztunk, ezeket pedig kihasználta ellenfelünk és végül 78-69-re győzött a Győr.

GYŐZNI MEGYÜNK GYŐRBE!

2021. november 27.
Vasárnap a TIPPMIX Női NB. I. 9. fordulójában egyik nagy riválisához, az UNI Győr MÉLY-ÚT-hoz utazik az NKA Universitas PEAC, ahol eddig nagyon kevés babér termett csapatunk számára.

A TOVÁBBJUTÁS KAPUJÁBAN AZ NKA UNIVERSITAS PEAC

2021. november 23.
Nehéz csatában, küzdelmes találkozón megszerezte harmadik sikerét az Európa Kupában csapatunk, miután 80-74-re legyőzte a Bellona Kayseri gárdáját. Ezzel harmadiknál rosszabb helyen nem végezhetünk, és komoly esélyeink vannak a továbbjutásra.

TARTS VELÜNK EGY AKADÁLYMENTES JÖVŐÉRT! - SZEMLÉLETFORMÁLÓ KAMPÁNYT INDÍTOTT A SZERENCSEJÁTÉK ZRT.

2021. november 23.
A Szerencsejáték Zrt. hazánk paralimpiai úszóbajnokával, Illés Fannival a középpontjában indította el országos szemléletformáló kampányát.

MINDEN(KI)RE SZÜKSÉG VAN KEDDEN!

2021. november 22.
Sorsdöntő összecsapás elé nézünk: kedden 18 órától a török Bellona Kayseri lesz az ellenfelünk az Európa Kupa csoportkörének utolsó pécsi mérkőzésén, ahol győzelem esetén nagyon közel kerülhetünk a továbbjutáshoz!

CSAK HELYENKÉNT TUDTUK MEGNEHEZÍTENI A CÍMVÉDŐ DOLGÁT

2021. november 20.
Végig vezetve aratott sima győzelmet a válogatott szünet utáni első meccsünkön Pécsett a bajnoki címvédő, a Sopron Basket csapatával az első félidő nagy részében tudtuk csak tartani a lépést, és a végén faragtunk a különbségen.

SZOMBATON A SOPRONT FOGADJUK

2021. november 20.
Pécs-Sopron mérkőzéssel folytatódik a bajnokság szombaton, csapatunk Európa egyik legjobb együttesét látja vendégül a Lauberben, ahol már csak maszkban szurkolhatnak csapatunknak.

Kiemelt támogatók:

NKA UNIVERSITAS PEAC - VASAS AKADÉMIA MÉRKŐZÉS ÖSSZEFOGLALÓJA

A 2022-es esztendő első hazai mérkőzésén a Vasas Akadémiát fogadtuk, amelyet 87-73-ra legyőztünk. Kosarak, lepattanók, riportok az összefoglalóban.

© Minden jog fenntartva