NKA UNIVERSITAS PEAC Menü
Mester2es

HÍREK, CIKKEK

Keresés (min. 3 karakter):

NÉZŐCSÚCS, SZENVEDÉLY ÉS CSODASZÁMBA MENŐ EGYENLÍTÉS!

2022. április 06.
Ebben az idényben nem voltak még ennyien női kosármeccsen, mint szerda este Pécsett, és nem is hiába jöttek a hazai hívek: az NKA UNIVERSITAS PEAC egy régen megélt hangulatú meccsen legyőzte ellenfelét, és egyenlített az elődöntőben!

MINDENT EGY LAPRA FELTÉVE

2022. április 06.
Szerdán 19 órai kezdettel az Atomerőmű KSC Szekszárd csapatát fogadjuk a bajnoki elődöntő második mérkőzésén. A tét a döntőbe jutás, amihez még kétszer le kell(ene) győzni a tolnaiakat.

HELYÉRE KELL TENNÜNK NÉHÁNY DOLGOT

2022. április 04.
A szerdán 19 órakor kezdődő NKA UNIVERSITAS PEAC – AKSC Szekszárd derbi a legnagyobb meccsnek ígérkezik idén Pécsett. Egyenlítési szándékkal fogadjuk a szekszárdiakat az idei, roppant kiegyenlített bajnokság elődöntőjének második mérkőzésén.

NEM BORULT A PAPÍRFORMA

2022. április 02.
Hamar eldőlt az elődöntő első felvonása, amelyet az Atomerőmű KSC Szekszárd 81-67-re megnyert. Folytatás szerdán Pécsett, 19 órakor!

INDUL A HARC A BAJNOKI DÖNTŐÉRT!

2022. április 01.
Szombaton este Szekszárdon megkezdjük az Atomerőmű KSC Szekszárd elleni, két győzelemig tartó elődöntős párharcunkat!

ÖLES LÉPÉSEKKEL ELŐRE

2022. március 24.
Óriási lépést tett a siker útján a tizedik szezonját futó NKA Universitas PEAC, a Nemzeti Kosárlabda Akadémia felnőtt női csapata hét év után ismét éremért küzdhet a magyar bajnokságban, miután 2-0-al búcsúztatta a negyeddöntőben a Ludovika FCSM Csata együttesét!

RÉG NEM LÁTOTT, SIKER: BEJUTOTTUNK A LEGJOBB NÉGY KÖZÉ!

2022. március 23.
A negyeddöntő második mérkőzését is nagy különbséggel megnyerte csapatunk, és az NKA UNIVERSITAS PEAC bejutott a legjobb négy közé!

SZURKOLÓINKKAL EGYÜTT HARCOLHATJUK KI A NÉGYBE JUTÁST

2022. március 22.
Már csak egy lépésre vagyunk a legjobb négy közé jutástól, ez a tizedik évadjában szereplő PEAC-nak eddig csak kétszer sikerült korábban. A rég nem látott sikerhez arra van szükség, hogy szerdán, Budapesten, a 19 órára kiírt Ludovika FCSM Csata elleni mérkőzésen nyerni tudjunk!

Kiemelt támogatók:

NKA UNIVERSITAS PEAC - DVTK BRONZCSATA ÖSSZEFOGLALÓJA (1. MÉRK.)

A bronzéremért zajló párharc első felvonását megnyerte Csirke Ferenc együttese, amely már csak egy lépésre van az éremszerzéstől! A legszebb jelenetekkel és interjúkkal tarkított videós összefoglalónk a péntek esti mérkőzésről.

© Minden jog fenntartva