PEAC-Pécs Menü
TIPPMIX

HÍREK, CIKKEK

Keresés (min. 3 karakter):

A DVTK AZ ELLENFELÜNK A MAGYAR KUPA NEGYEDDÖNTŐJÉBEN

2019. január 08.
Kedden délelőtt az MKOSZ székházában került sor a női és férfi Magyar Kupa sorsolására. A PEAC-PÉCS a negyeddöntőben a DVTK csapatával mérkőzik meg. A nyolc csapat részvételével megrendezendő esemény helyszíne ezúttal ismét Győr lesz.

KÁR, HOGY ILYEN MEDERBE TERELTÉK…

2019. január 06.
Nem borult a papírforma, „megfelelő segítséggel” dominálni tudott a vendéggárda, amely miután Sarah Imovbioh-t 9 játékperc alatt kipontozták, 30 ponttal győzött Pécsett.

SZOMSZÉDVÁRI SZUPERRANGADÓ

2019. január 04.
Vasárnap rangadóval folytatódik számunkra a bajnokság, a tabellán előttünk álló KSC Szekszárd ellen lépünk pályára 18 órai kezdettel.

ÉV VÉGI „JÁTÉKOSCSERE”

2019. január 02.
A PEAC-PÉCS csapatát erősíti januártól az amerikai Alyssia Brewer, aki a felmondását benyújtó Barnai Judit helyére érkezik Pécsre.

A REMEK FOLYTATÁSRA VÁRVA

2018. december 29.
Szépen fejeztük be a 2018-as évet, az utolsó bajnokin roppant fontos és nagy arányú, 16 pontos győzelmet aratott csapatunk a közvetlen rivális NKE Csata ellen. Néhány napos karácsonyi pihenő után ismét munkában, Gémes-Sarok Nikiék már a következő megmérettetésükre készülnek, január 6-án hazai pályán fogadjuk a tavalyi bajnoki ezüstérmes KSC Szekszárd csapatát.

BIZTOS PEAC-PÉCS DIADAL KARÁCSONYRA

2018. december 22.
Végig magabiztos játékkal aratott 16 pontos győzelmet a PEAC-PÉCS az eddig vele azonos győzelem-vereség mutatóval álló NKE Csata ellen, ezzel kívánva boldog karácsonyt a pécsi kosárbarátoknak.

IZGALMAS DERBI VÁRHATÓ

2018. december 21.
Az év utolsó női kosármérkőzésére kerül sor szombaton este 18 órakor, a PEAC-PÉCS az újonc NKE Csata együttesét látja vendégül a Lauber Dezső Sportcsarnokban.

A VÉGÉRE FELŐRÖLTÜK ELLENFELÜNKET - 24 LETT KÖZTE

2018. december 16.
Döcögős kezdés után a nagyszünet után dominált csapatunk, amely 80-56-ra győzni tudott Kozármislenyben a PINKK ellen.

Kiemelt támogatók:

JUNIOR DÖNTŐ UTÁN, A GYŐRI MECCS ELŐTT

Mérkőzés előtti interjú ügyvezetőnkkel a junior döntőről, egy fontos játékos-szerződtetésről és az előttünk álló feladatokról

© Minden jog fenntartva