NKA UNIVERSITAS PEAC Menü
Mester2es

HÍREK, CIKKEK

Keresés (min. 3 karakter):

CSIRKE FERENC BÍZIK BENNE, HOGY AZ ELMÚLT ÉVEK LEGNAGYOBB KÖZÖNSÉGE ELŐTT SIKERÜL MEGNYERNI A BRONZOT

2022. április 23.
Utolsó mérkőzésére készül csapatunk, amely a bronzéremért zajló harcban 1-1-re áll a DVTK ellen. Vasárnap 19 órától hazai pályán szerezheti meg az érmet a szurkolóinak meglepetéssel készülő NKA Universitas PEAC.

IZGALMAS PÉCSI SPORTVASÁRNAP

2022. április 22.
A vasárnap délután igazi csemegéket kínál a pécsi sportbarátoknak, hiszen előbb 17,00 órától az Újmecsekaljai stadionban a PMFC fogadja a Békéscsaba csapatát, majd 19,00 órától a Lauber Dezső Városi Sportcsarnokban az NKA UNIVERSITAS PEAC lányai a bajnoki bronzot szerezhetik meg a DVTK ellen.

HIHETETLEN KÖRÜLMÉNYEK KÖZÖTT EGYENLÍTETT A DVTK

2022. április 20.
Egy végletekig kiélezett mérkőzésen, hatalmasat küzdöttünk a fordításért, de az utolsó másodpercben befújt szabálytalanság után a hazaiak javára dőlt el a találkozó, amelyet 58-57-re nyert a DVTK. A bronzérem sorsa vasárnap Pécsett 19 órakor kezdődő harmadik meccsen dől el.

SZERDÁN ELDŐLHET A BRONZÉREM SORSA

2022. április 20.
Szerdán 18 óra 30 perckor lépünk pályára Miskolcon, a bronzéremért folyó párharc második felvonásán.

ÚJABB SZÍVDOBBANÁS, VEZETÜNK 1-0-RA!

2022. április 15.
Megnyertük a bronzcsata első felvonását! Ismét remek hangulat uralkodott a Lauberben, és a végén is a pécsiek örülhettek, hiszen az NKA UNIVERSITAS PEAC lényegében végig kézben tartotta a találkozót, amelyet 77-63-ra húztunk be, így a két győzelemig tartó párharc állása 1-0.

A SZÍV, A SZURKOLÓTÁBOR ÉS A VATIKÁNI VÉDEKEZÉS LEHET A GYŐZELEM KULCSA

2022. április 14.
A legutolsó szakaszához érkezett a rájátszás, amely során csapatunk 2015 tavasza után újra a bronzéremért küzdhet! A két győzelemig tartó párharc első mérkőzésére pénteken 18 órai kezdettel Pécsett kerül sor a DVTK ellen.

A BRONZÉREMÉRT JÁTSZHATUNK NAGYPÉNTEKEN

2022. április 09.
A Szekszárd érvényesítette a pályaelőnyét az elődöntő harmadik összecsapásán, 75-54-es sikerével 2-1-re megnyerte a párharcot, így az NKA UNIVERSITAS PEAC a bronzéremért játszhat április 15-én pénteken Pécsett.

JÖN A MINDENT ELDÖNTŐ ÜTKÖZET!

2022. április 08.
Szombaton Szekszárdon lépünk pályára, 18 órai kezdettel következik az utolsó harc a döntőért!

Kiemelt támogatók:

NKA UNIVERSITAS PEAC - DVTK BRONZCSATA ÖSSZEFOGLALÓJA (1. MÉRK.)

A bronzéremért zajló párharc első felvonását megnyerte Csirke Ferenc együttese, amely már csak egy lépésre van az éremszerzéstől! A legszebb jelenetekkel és interjúkkal tarkított videós összefoglalónk a péntek esti mérkőzésről.

© Minden jog fenntartva