NKA UNIVERSITAS PEAC Menü
Tippmix Pro - V-SPORT

HÍREK, CIKKEK

Keresés (min. 3 karakter):

RÁTGÉBER LÁSZLÓ: „JÓ ÚTON HALAD A PÉCSI NŐI KOSÁRLABDACSAPAT!”

2021. december 15.
A bajnoki alapszakasz felénél csak a két euroligás csapat, a Sopron és a Szekszárd előzi meg a pécsi női kosarasokat, akikre a nemzetközi porondon is vár még feladat: szerdán az Európa Kupában a török Nesibe Aydinnal küzdenek meg hazai pályán. A szurkolók számára ingyenes lesz a belépés – szükség lesz minden támogatásra a lelátóról!

CSIRKE FERENC: HAZAI KÖZÖNSÉG ELŐTT, HAZAI PÁLYÁN NYERNI SZERETNÉNK

2021. december 14.
Szerdán 19 órai kezdettel a török Nesibe Aydin ellen lépünk pályára az Európa Kupa Play-offjának első körében, ahol a legjobb 16 közé jutás két mérkőzésen, oda-visszavágós párharc során dől el.

TOVÁBBRA IS FELSZÁLLÓ ÁGBAN

2021. december 13.
Féltávnál járunk a magyar bajnokságban az előkelő harmadik helyen áll az NKA Universitas PEAC, és az Európa Kupa selejtezői és csoportköre után a már a legjobb 16 közé jutásért játszik szerdán a nemzetközi porondon. Kond Árpáddal, a klub társ-ügyvezetővel beszélgettünk.

HARMADIK HELYEN FORDULUNK A VISSZAVÁGÓKRA

2021. december 11.
Lüktető, hullámzó, jó meccsen a második negyedben mélypontra kerültünk, de a harmadik negyed során kirángattuk magunkat a gödörből, így a vége „sima” tíz pontos pécsi győzelem a CEKK ellen Albertirsán!

MINDENT BELE KELL ADNUNK A GYŐZELEMÉRT A CEKK ELLEN

2021. december 10.
Szombaton a VBW Cekk Cegléd ellen folytatjuk a bajnokságot, 18 órai kezdettel idegenben, Albertirsán lépünk pályára.

ALAPOSAN MEGKÜZDÖTTÜNK A HETEDIK BAJNOKI SIKERÜNKÉRT

2021. december 05.
Fontos rangadót sikerült megnyerni 86-77-re a Ludovika Csata ellen, így hetedik győzelmünk megszerzése után visszavettük a harmadik helyet a táblázaton.

A HARMADIK HELYÉRT FOGADJUK A CSATÁT

2021. december 04.
Harmadik és negyedik helyezett csapatok rangadója jön vasárnap 18 órai kezdettel, a Ludovika FCSM Csatát fogadjuk bajnoki mérkőzésen. Nagyon fontos lenne győznünk!

HÁROM GYŐZELEMMEL TOVÁBBJUTOTTUNK AZ EURÓPA KUPÁBAN

2021. december 01.
Ezúttal nem tudtuk megnehezíteni egy kiváló csapat dolgát Törökországban, amely nagyon jól is játszott, nekünk pedig szerda kora délután csak néhány jó momentumunk volt, így nagyon sima vereséget szenvedtünk a Nesime Aydin otthonában, Ankarában.

Kiemelt támogatók:

NKA UNIVERSITAS PEAC - VASAS AKADÉMIA MÉRKŐZÉS ÖSSZEFOGLALÓJA

A 2022-es esztendő első hazai mérkőzésén a Vasas Akadémiát fogadtuk, amelyet 87-73-ra legyőztünk. Kosarak, lepattanók, riportok az összefoglalóban.

© Minden jog fenntartva