NKA UNIVERSITAS PEAC Menü
TIPPMIX PRO

HÍREK, CIKKEK

Keresés (min. 3 karakter):

„MINDEN HÉTEN MÁS JÁTÉKKULTÚRÁVAL TALÁLKOZHATUNK”

2012. szeptember 21.
Az interjú befejező részében az Adria Ligáról és a célokról esik szó. Interjú vezetőedzőnkkel – 3.rész

„SOKAT FOGUNK HARCOLNI!”

2012. szeptember 20.
Zseljko Djokiccsal beszélgettünk a csapatról, a fiatalokról és a pályán kívüli élete nagy változásairól. Interjú vezetőedzőnkkel – 2.rész

AZ ELSŐ LÉPÉSEK II. RÉSZ

2012. szeptember 20.
Mészáros Zalán, a válogatott egykori csapatkapitánya irányítja immár civilként a PEAC-PÉCS kosárlabdacsapatát. Interjú ügyvezetőnkkel – 2 rész.

MEGVAN AZ ELSŐ HAZAI GYŐZELEM

2012. szeptember 19.
Lejátszotta első nyilvános hazai felkészülési mérkőzését a PEAC-PÉCS, győzelemmel mutatkozott be a pécsi közönségnek a Cegléd csapata ellen a vasárnapi Adria Liga rajtja előtt.

EDZŐMECCS A CEGLÉD ELLEN

2012. szeptember 16.
Szerdán 16 óra 30 perces kezdettel felkészülési mérkőzésen lép pályára a PEAC-PÉCS, ellenfele a Ceglédi Elefántkölykök Kosárlabda Klub.

ÚJVIDÉKEN JÁRTUNK

2012. szeptember 15.
Csapatunk pénteken és szombaton felkészülési tornán vett részt Újvidéken, ahol második mérkőzését megnyerve a harmadik helyen végzett.

„ÚJ GYEREKEK JÖNNEK”

2012. szeptember 13.
A PEAC-Pécs csapatánál folytatja pécsi pályafutását Zseljko Djokics, aki három éves szerződést írt alá klubunkkal. Interjú vezetőedzőnkkel – 1. rész.

AZ ELSŐ LÉPÉSEK

2012. szeptember 13.
Mészáros Zalán, a válogatott egykori csapatkapitánya irányítja immár civilként a PEAC-PÉCS kosárlabdacsapatát. Interjú ügyvezetőnkkel – 1 rész.

Kiemelt támogatók:

NKA UNIVERSITAS PEAC - NEVE DAVID RAMLA EURÓPA KUPA MÉRKŐZÉS ÖSSZEFOGLALÓJA

Utoljára 2017. novemberében tudott nyerni Európa Kupa csoportmeccset csapatunk, amely majd négy év után egy nagy győzelemmel indította az idei főtáblát. Videós visszatekintőnkben egy csokorra valót hoztunk a legszebb jelenetekből a Ramla elleni diadalból.

© Minden jog fenntartva