NKA UNIVERSITAS PEAC Menü
TIPPMIX PRO

HÍREK, CIKKEK

Keresés (min. 3 karakter):

NEHEZEN LENDÜLTÜNK JÁTÉKBA

2013. február 27.
Az első tíz percet leszámítva remekül tartotta magát a fiataljaival kiálló PEAC-PÉCS Versecen.

GYŐR ELLEN A MAGYAR KUPA ELŐDÖNTŐJÉBEN

2013. február 26.
Kedden délelőtt került megrendezésre a női Magyar Kupa elődöntőinek sorsolása. A PEAC-PÉCS ellenfele a Hat Agro Uni Győr lesz.

KEMÉNY HÉT ELÉ NÉZ A PEAC-PÉCS

2013. február 25.
Nem kevesebb, mint négy mérkőzés vár a héten a PEAC-PÉCS-re. A kassaiak EuroLiga Final 8-ba jutásával a szlovák gárda ragaszkodik a sorsolás szerinti időponthoz, így csapatunk az újvidéki Final Four előtti napon fogadja a Kassát.

KEDDEN MAGYAR KUPA SORSOLÁS ÉS LICIT

2013. február 25.
Kedden kerül megrendezésre a legjobb négy közé jutott csapatok részvételével a Magyar Kupa elődöntőinek sorsolása, és a licit a rendezési jogot illetően.

FINAL FOURBAN AZ U15-ÖS SERDÜLŐK IS

2013. február 25.
A Rátgéber Akadémia U15-ös leány serdülő csapata az elmúlt szombaton Zágrábban játszott mérkőzéseket az Adria Ligában a Final Fourba jutásért.

NAGYOT CSÚSZTUNK RÓZSAHEGYEN

2013. február 23.
Egy negyeden át tudta tartani magát Rózsahegyen a PEAC-PÉCS, ám fáradt csapatunkat fokozatosan őrölte fel a frissebben mozgó szlovák együttes, így a vége 27 pontos vereség lett.

MÁRCIUS ELSŐ HÉTVÉGÉJÉN ADRIA LIGA FINAL FOUR ÚJVIDÉKEN

2013. február 23.
Egy forduló még vár a PEAC-PÉCS-re az Adria Ligában, a legtávolabbi ellenfelükhöz, a Hemofarm Vrsac-hoz kell látogatnia Horváth Lilláéknak, de az már bizonyos, hogy március első hétvégéjén, másodikán és harmadikán Újvidéken, a Liga Final Fourjában játszanak.

RÓZSAHEGYEN A PEAC-PÉCS

2013. február 23.
Szombaton 17 órától az MBK Ruzomberok – PEAC-PÉCS összecsapást rendeznek a szlovák kisvárosban, melyen az előzetes esélyek az amerikai légióssal erősítő házigazdák mellett szólnak.

Kiemelt támogatók:

NKA UNIVERSITAS PEAC - BEROE EURÓPA KUPA MÉRKŐZÉS ÖSSZEFOGLALÓJA

Videós összefoglaló a negyedik Európa Kupa győzelmünkről!

© Minden jog fenntartva