NKA UNIVERSITAS PEAC Menü
Mester2es

HÍREK, CIKKEK

Keresés (min. 3 karakter):

SEMMI NEM DŐLT EL

2013. február 14.
Két pontos PEAC-PÉCS győzelem született egy késhegyre menő Magyar Kupa összecsapáson Pécsett a Bácsbasket Kft. ellen a legjobb négy közé jutás a jövő csütörtöki, komlói visszavágón dől el.

80 PERC AZ ÉLET

2013. február 13.
A Magyar Kupa negyeddöntő várhatóan legizgalmasabb párharcának első mérkőzésére kerül sor csütörtökön 18 órától a Bácsbasket ellen. A tét a kupadöntő.

FONTOS GYŐZELEM A PÖSTYÉN ELLEN

2013. február 10.
A magyar-szlovák középszakaszban remek védekezéssel megszerezte első győzelmét a PEAC a Pöstyén ellen, 51-63-ra múlta fölül ellenfelét a Pécs.

VASÁRNAP PÖSTYÉNBEN A PEAC-PÉCS

2013. február 08.
Vasárnap a magyar-szlovák középszakasz újabb állomására, a szlovákiai Piešťany (Pöstyén) városába látogat a PEAC-PÉCS, ahol 18 órától lép pályára.

NEM AZ EREDMÉNY VOLT A LEGFONTOSABB

2013. február 07.
Miután eldőlt, hogy csapatunk bejutott az Adria Liga Final Fourjába, fiataljaival állt ki a Zenica elleni összecsapásra.

BOSZNIA AZ ÚJABB ÁLLOMÁS

2013. február 07.
Novemberben a Final Fourba jutásért tett nagy lépést csapatunk a Čelik Zenica legyőzésével hazai pályán, mostanra pedig már eldőlt: a legjobb négy között várhatja a PEAC a mai mérkőzés az eredményétől függetlenül.

NAGY-BUJDOSÓ NÓRA HAMAROSAN PÁLYÁRA LÉPHET

2013. február 06.
Az MKOSZ Fellebbviteli Bizottsága szerda este tárgyalta a győri fellebbezés ügyét és döntésében fenntartotta a Versenybizottság korábbi határozatát, miszerint Nagy-Bujdosó Nóra a Pécs játékosa!

A PAPÍRFORMA ÉRVÉNYESÜLT KASSÁN

2013. február 02.
Tartalékos csapatunk súlyos vereséget szenvedett az Euroliga egyik legjobb csapatától, Allie Quigleyék 83-40-re nyertek a PEAC ellen.

Kiemelt támogatók:

NKA UNIVERSITAS PEAC - DVTK BRONZCSATA ÖSSZEFOGLALÓJA (1. MÉRK.)

A bronzéremért zajló párharc első felvonását megnyerte Csirke Ferenc együttese, amely már csak egy lépésre van az éremszerzéstől! A legszebb jelenetekkel és interjúkkal tarkított videós összefoglalónk a péntek esti mérkőzésről.

© Minden jog fenntartva