NKA UNIVERSITAS PEAC Menü
Mester2es

HÍREK, CIKKEK

Keresés (min. 3 karakter):

A VRSAC ELLEN A FIATALOKKAL

2013. február 27.
Hét legfiatalabb játékosával lép ma pályára a PEAC-PÉCS a ZKK Vršac otthonában az Adria Liga alapszakaszának utolsó fordulójában, egy tét nélküli mérkőzésen.

BEMUTATJUK ÚJVIDÉKET

2013. február 27.
A hétvégén Újvidéken szerepel a PEAC-PÉCS az Adria Liga négyes döntőjében. Ennek apropóján szeretnénk bemutatni Újvidéket, amely a sporteseményen kívül is tartogat bőven látnivalókat, szórakozási lehetőséget.

NEHEZEN LENDÜLTÜNK JÁTÉKBA

2013. február 27.
Az első tíz percet leszámítva remekül tartotta magát a fiataljaival kiálló PEAC-PÉCS Versecen.

GYŐR ELLEN A MAGYAR KUPA ELŐDÖNTŐJÉBEN

2013. február 26.
Kedden délelőtt került megrendezésre a női Magyar Kupa elődöntőinek sorsolása. A PEAC-PÉCS ellenfele a Hat Agro Uni Győr lesz.

KEMÉNY HÉT ELÉ NÉZ A PEAC-PÉCS

2013. február 25.
Nem kevesebb, mint négy mérkőzés vár a héten a PEAC-PÉCS-re. A kassaiak EuroLiga Final 8-ba jutásával a szlovák gárda ragaszkodik a sorsolás szerinti időponthoz, így csapatunk az újvidéki Final Four előtti napon fogadja a Kassát.

KEDDEN MAGYAR KUPA SORSOLÁS ÉS LICIT

2013. február 25.
Kedden kerül megrendezésre a legjobb négy közé jutott csapatok részvételével a Magyar Kupa elődöntőinek sorsolása, és a licit a rendezési jogot illetően.

FINAL FOURBAN AZ U15-ÖS SERDÜLŐK IS

2013. február 25.
A Rátgéber Akadémia U15-ös leány serdülő csapata az elmúlt szombaton Zágrábban játszott mérkőzéseket az Adria Ligában a Final Fourba jutásért.

NAGYOT CSÚSZTUNK RÓZSAHEGYEN

2013. február 23.
Egy negyeden át tudta tartani magát Rózsahegyen a PEAC-PÉCS, ám fáradt csapatunkat fokozatosan őrölte fel a frissebben mozgó szlovák együttes, így a vége 27 pontos vereség lett.

Kiemelt támogatók:

NKA UNIVERSITAS PEAC - DVTK BRONZCSATA ÖSSZEFOGLALÓJA (1. MÉRK.)

A bronzéremért zajló párharc első felvonását megnyerte Csirke Ferenc együttese, amely már csak egy lépésre van az éremszerzéstől! A legszebb jelenetekkel és interjúkkal tarkított videós összefoglalónk a péntek esti mérkőzésről.

© Minden jog fenntartva