NKA UNIVERSITAS PEAC Menü
Tippmix - Relaunch

HÍREK, CIKKEK

Keresés (min. 3 karakter):

AZ ELSŐ ÉREM: BRONZ AZ ADRIA LIGÁBAN!

2013. március 03.
Megszerezte történetének első érmét a PEAC-PÉCS, miután elképesztő mélységeket megjárva, 24 pontos hátrányból talpra állt, és 79-74-re legyőzte a Vojvodinát az Adria Liga Final Fourjának bronzmérkőzésén.

VERESÉG AZ ELŐDÖNTŐBEN

2013. március 02.
Egy félidőig tartott csapatunk ereje a Radivoj Korac ellen az Adria Liga négyes döntőjében, a második 20 percben felőrölte a mieinket a szerb gárda, amely 25 pontos győzelemmel döntős, a PEAC-PÉCS-nek pedig a bronzmérkőzés maradt.

FEJBEN FOG ELDŐLNI

2013. március 02.
Szombaton reggel elindult Újvidékre a PEAC-PÉCS női kosárlabda csapata, hogy történetének első Final Fourját megvívja az Adria Ligában.

SZOROSABB IS LEHETETT VOLNA

2013. március 01.
Egészen jól tartotta magát a szombati Adria Liga Final Four előtti nap lejátszott középszakasz meccsen a PEAC-PÉCS az EuroLiga legjobb nyolc csapata közé tartozó Good Angels Kosice ellen, de végül 16 ponttal kikapott.

ÚT AZ ADRIA LIGA LEGJOBB NÉGY CSAPATA KÖZÉ

2013. március 01.
Cikkünkben a PEAC-PÉCS Adria Liga szereplésének menetét, fontosabb állomásait mutatjuk be.

ALLIE QUIGLEY VISSZATÉR PÉCSRE

2013. február 28.
Az Adria Liga Final Fourja előtti utolsó, kőkemény edzésnek is felfogható a pénteken 19 órától kezdődő Kassa elleni találkozó.

AZ ADRIA LIGA F4 RÉSZTVEVŐI – ZKK VOJVODINA NIS

2013. február 28.
Szombaton és vasárnap Újvidéken, az Adria Liga négyes döntőjében szerepel a PEAC-PÉCS. A döntőben vagy a bronzéremért csaphat össze a házigazda Vojvodina együttesével.

AZ ADRIA LIGA F4 RÉSZTVEVŐI - PARTIZAN GALENIKA

2013. február 28.
Szombaton és vasárnap Újvidéken, az Adria Liga négyes döntőjében szerepel a PEAC-PÉCS. Bemutatjuk a Partizan Galenika csapatát.

Kiemelt támogatók:

NKA UNIVERSITAS PEAC - DVTK BRONZCSATA ÖSSZEFOGLALÓJA (1. MÉRK.)

A bronzéremért zajló párharc első felvonását megnyerte Csirke Ferenc együttese, amely már csak egy lépésre van az éremszerzéstől! A legszebb jelenetekkel és interjúkkal tarkított videós összefoglalónk a péntek esti mérkőzésről.

© Minden jog fenntartva