NKA UNIVERSITAS PEAC Menü
Tippmix - Relaunch

HÍREK, CIKKEK

Keresés (min. 3 karakter):

ELHOZNI SOPRONBÓL A PALÁNKOT IS

2013. március 22.
Létezik kosárlabda kosárpalánk nélkül? Sötétben tapogatózva, mikor a labda az egyetlen biztos pont, amelybe kapaszkodhatsz, és a társak, akik veled tartanak ebben a szent őrületben, amelyet pécsi kosárlabdának hívnak? – Szurkolói ankét a kupadöntő előtt.

PÉCSI BRONZÉREM A JUNIOR DÖNTŐN

2013. március 22.
Megszerezte a bronzérmet a PVSK-PEAC csapata az Országos Leány Junior Bajnokság Döntőjén! Szűcs Rékáék a BSE korosztályos együttesét győzték le 58-49 arányban a harmadik helyért vívott találkozón.

A HARMADIK HELYÉRT JÁTSZIK A PVSK-PEAC

2013. március 21.
Nem jutott a fináléba a PVSK-PEAC a juniorbajnokság budapesti döntőjén, miután vereséget szenvedett a csütörtöki elődöntőben.

NÉGY KÖZÖTT A JUNIOROK

2013. március 20.
Megnyerte a szerdai napra kiírt mérkőzését a PVSK-PEAC a Budapesten zajló Leány Junior Döntőn, melyre címvédőként érkezett Debreceni Eszter együttese.

CSÜTÖRTÖKÖN SZURKOLÓI ANKÉT

2013. március 20.
Szurkolói ankétot tart a PEAC-PÉCS a Magyar Kupa négyes döntője előtt. Az összejövetelre csütörtökön 19 óra 30 perces kezdettel kerül sor a FRY sörözőben, amely a Citrom utca 8. szám alatt található.

INFORMÁCIÓK A KUPADÖNTŐRE UTAZÓKNAK

2013. március 19.
Hétvégén, március 23-24-én kerül sor Sopronban a Magyar Kupa négyes döntőjére. Az alábbiakban a kupadöntőre készülő szurkolóinkat szeretnénk informálni.

ZELJKO DJOKIC A KÖZÉPSZAKASZRÓL

2013. március 18.
A vasárnapi somorjai összecsapás után, amelyen eldőlt, hogy a PEAC-PÉCS nem tudja megőrizni a magyar bajnoki alapszakasz során – a talán túl előkelő – harmadik helyét Zeljko Djokic érezhetően csalódottan, kritikusan értékelt.

FURCSA VERESÉG ÉS NEGYEDIK HELY

2013. március 17.
Furcsa meccsen szenvedett 87-75-ös vereséget a PEAC-PÉCS Somorján, ezzel elveszítette a magyar alapszakaszban kivívott harmadik helyét, és a negyedik helyről, az alsóházi középszakasz ötödikjével mérkőzik a legjobb négy közé jutásért.

Kiemelt támogatók:

NKA UNIVERSITAS PEAC - DVTK BRONZCSATA ÖSSZEFOGLALÓJA (1. MÉRK.)

A bronzéremért zajló párharc első felvonását megnyerte Csirke Ferenc együttese, amely már csak egy lépésre van az éremszerzéstől! A legszebb jelenetekkel és interjúkkal tarkított videós összefoglalónk a péntek esti mérkőzésről.

© Minden jog fenntartva