NKA UNIVERSITAS PEAC Menü
Mester2es

HÍREK, CIKKEK

Keresés (min. 3 karakter):

AZ UTOLSÓ FELVONÁS KÖVETKEZIK

2013. április 06.
Őrjítően sok mérkőzés után a bajnokság utolsó felvonásához érkezett a PEAC-PÉCS csapata első szezonjában; a ZTE-t fogadja vasárnap, 18 óra 30-tól az ötödik helyért folytatott küzdelemben.

AZ ÖTÖDIK HELYÉRT JÁTSZHAT A PEAC-PÉCS

2013. március 31.
Nagy különbségű vereséget szenvedett a PEAC-PÉCS a negyeddöntő második mérkőzésén Komlón, így az ötödik helyért folytathatja a bajnoki rájátszást a ZTE NKK ellen.

MA CSODÁT KELL TENNI!

2013. március 31.
A bajnokságban a négy közé jutásért folytatott harc első felvonásában a PINKK elvette a PEAC pályaelőnyét, így ma 18 órától nyerni kell Komlón a folytatáshoz.

KOMLÓN NYERNI KELL AZ EGYENLÍTÉSHEZ

2013. március 28.
Küzdelmes mérkőzésen, minden tekintetben kihasználta a helyzeti előnyét a PINKK, és megszerezte a vezetést a két nyert meccsig tartó negyeddöntőben a PEAC-PÉCS ellen. Semmi sincs veszve, Komlón nyerni kell vasárnap!

CSÜTÖRTÖKÖN KEZDŐDIK A NEGYEDDÖNTŐ

2013. március 27.
Csütörtökön, a Lauber Dezső Sportcsarnokban megkezdődik a szezon talán legfontosabb szakasza, a magyar bajnoki rájátszás, ahol a legjobb négybe kerülésért a PINKK lesz a PEAC-PÉCS ellenfele.

AZ ÉV LEGFONTOSABB HETÉBEN

2013. március 25.
Nagy-Bujdosó Nóra kiválóan szerepelt a PEAC-PÉCS gárdájában a soproni MK döntőben, a játékos visszatekintése mellett arra voltunk kíváncsiak, hogy látja az esélyeket a csütörtökön kezdődő play-off negyeddöntő előtt.

A DVTK NYERTE A BRONZÉRMET

2013. március 24.
Egy rendkívül kiélezett, izgalmas bronzmeccsen minimális különbséggel maradt alul a PEAC-PÉCS a DVTK-val szemben a soproni Magyar Kupa négyes döntőjén.

CSAK EGY KICSI HIÁNYZOTT

2013. március 23.
Hősies küzdelemben maradt alul a PEAC-PÉCS a Magyar Kupa elődöntőjében, és vasárnap 18 órától a DVTK ellen a bronzért mérkőzik.

Kiemelt támogatók:

NKA UNIVERSITAS PEAC - DVTK BRONZCSATA ÖSSZEFOGLALÓJA (1. MÉRK.)

A bronzéremért zajló párharc első felvonását megnyerte Csirke Ferenc együttese, amely már csak egy lépésre van az éremszerzéstől! A legszebb jelenetekkel és interjúkkal tarkított videós összefoglalónk a péntek esti mérkőzésről.

© Minden jog fenntartva