PEAC-Pécs Menü

VIDEÓK

Keresés (min. 3 karakter):

EGLE SIKSNIUTE ÉS JESSICA KUSTER A CRYSTAL ÉTTEREMBEN

2017. április 11.
Két külföldi játékosunk, Egle Siksniute és Jessica Kuster a szokásos jó kedvvel beszélt nekünk a Cegléd elleni sorsdöntő mérkőzésről a Crystal Étterem kerthelyiségében.

ZELE DORINA A KIWISUN-BAN

2017. április 06.
Zele Dorina a bajnoki negyeddöntő előtt a pécsi KiwiSun szoláriumban járt.

MAGYAR KUPA 2017 - BORIS MALJKOVIC ÉS IMREH AJTONY

2017. március 31.
UGYE MINDENKI NAGYON VÁRJA MÁR? :) HOLNAP kezdődik a Tippmix Killik László Női Magyar Kupa Döntő! A feldobásig minden nap szeretnénk egy kicsit közelebb hozni a játékosokat szurkolóinkhoz - és városunkat a kosárlabda szerelmeseihez is. Játékosaink után edzőink is kivették a részüket a városnézésből... :)

MAGYAR KUPA 2017 - FŰRÉSZ DIÁNA

2017. március 29.
HOLNAPUTÁN RAJTOL a Tippmix Killik László Női Magyar Kupa Döntő! A feldobásig minden nap szeretnénk egy kicsit közelebb hozni a játékosokat szurkolóinkhoz - és városunkat a kosárlabda szerelmeseihez is. Fűrész Diával egy rendhagyó, talán sokak által nem ismert helyszínt kerestünk fel... :)

MAGYAR KUPA 2017 - JUHÁSZ DORKA

2017. március 28.
3 NAP VAN VISSZA a Tippmix Killik László Női Magyar Kupa Döntőig! A feldobásig minden nap szeretnénk egy kicsit közelebb hozni a játékosokat szurkolóinkhoz - és városunkat a kosárlabda szerelmeseihez is. Juhász Dorkával a Nemzeti Színháznál fagyiztunk egyet. :)

VIDEÓS ÖSSZEÁLLÍTÁS A PEAC-PÉCS SOPRONI MÉRKŐZÉSÉRŐL

2017. március 28.
Szombaton a kameránk is elutazott a csapattal Sopronba, és az alábbi videós összeállítást készítettük a túráról.

MAGYAR KUPA 2017 - SELLEI DALMA ÉS TENYÉR ZSÓFIA

2017. március 27.
MÁR CSAK 4 NAP, ÉS ITT A Tippmix Killik László Női Magyar Kupa Döntő! A feldobásig minden nap szeretnénk egy kicsit közelebb hozni a játékosokat szurkolóinkhoz - és városunkat a kosárlabda szerelmeseihez is. Két fiatal játékosunkkal, Tenyér Zsófiával és Sellei Dalmával a Pécsi Állatkertet kerestük fel. :)

MAGYAR KUPA 2017 - SANJA MANDIC

2017. március 26.
MÁR CSAK ÖTÖT KELL ALUDNI, és feldobják a labdát a Tippmix Killik László Női Magyar Kupán! A kezdésig minden nap szeretnénk egy kicsit közelebb hozni a játékosokat szurkolóinkhoz - és városunkat a kosárlabda szerelmeseihez is. Sanja Mandiccsal Pécs ikonikus főterét látogattuk meg.

Kiemelt támogatók:

EGLE SIKSNIUTE ÉS JESSICA KUSTER A CRYSTAL ÉTTEREMBEN

Két külföldi játékosunk, Egle Siksniute és Jessica Kuster a szokásos jó kedvvel beszélt nekünk a Cegléd elleni sorsdöntő mérkőzésről a Crystal Étterem kerthelyiségében.

© Minden jog fenntartva