PEAC-Pécs Menü
TIPPMIX

JEGYEK / BÉRLETEK

Jegyek / Bérletek
A leghűségesebb szurkolóink már várták a hírt: szeptember 25-től indul a bérletárusítás a PEAC-PÉCS magyar bajnoki-, és nemzetközi mérkőzéseire.

Áraink és bérlet-struktúránk nem változtak jelentősen az egy évvel korábbihoz képest. Kérjük, akinek van módja arra, hogy egy kicsit jobban hozzájáruljon együttesünk büdzséjéhez, vásároljon támogatói bérletet meccseinkre. A támogatói bérlettel a küzdőtérről is megtekinthetik csapatunk hazai mérkőzéseit, ide csak így tudnak szurkolóink leülni, küzdőtéri belépőnk nem lesz.

A mérkőzéseinkre a belépés 6 év alatt és 18 éves korig diákigazolvány felmutatásával, valamint 70 év felettiek számára ingyenes.

TELJES ÉVES BÉRLETÁRAK:
Küzdőtérre:
Támogatói bérlet: 20.000 Ft

Lelátóra:
Felnőtt: 10.000 Ft
Nyugdíjas: 7.000 Ft

KEDVEZMÉNYEK:
A PEAC-PÉCS Szurkolói Egyesületének tagjainak a felnőtt és a nyugdíjas, a PTE dolgozóknak és a diákigazolvánnyal rendelkező nappali tagozatos egyetemistáknak pedig a felnőtt bérlet árából 20% kedvezmény jár diákigazolvány vagy igazolás bemutatása mellett.
A kedvezmények nem összevonhatóak!

Belépőjegy áraink kedvezőbben alakulnak az előző idényéhez képest, mivel a felnőttek egységesen minden mérkőzést 1.000 Ft-os belépő megváltásával tekinthetnek meg. Kedvezményes belépőt vásárolhatnak a 18 év feletti diákok a diákigazolvány felmutatásával és a 70 év alatti, nyugdíjas igazolvánnyal rendelkezők.


JEGYÁRAK:
Felnőtt: 1.000 Ft
Kedvezményes: 700 Ft
A PEAC-PÉCS csapata szeretettel vár minden érdeklődőt rendezvényeire!« vissza


Kiemelt támogatók:

SZOMBATON BEFEJEZHETJÜK A PÁRHARCOT - WENTZEL NÓRA

Interjú Wentzel Nórával (2018-04-19)

© Minden jog fenntartva