PEAC-Pécs Menü
TIPPMIX

HÍREK, CIKKEK

Keresés (min. 3 karakter):

JÖVŐ SZERDÁN ITT AZ ELSŐ EDZŐMECCS - FÁRADTAN, DE MOTIVÁLTAN DOLGOZIK A PEAC-PÉCS

2018. augusztus 25.
Két hét telt el azóta, hogy megkezdte a felkészülést a 2018/2019-es idényre a PEAC-PÉCS. Meszlényi Róbert vezetőedző bő kerettel vágott neki az alapozásnak, az első csapat játékosaival együtt alapoztak az NB I. B-s gárdáját alkotók, illetve néhány tehetséges junior is.

MECSEKI FUTÁS IS AZ ÉTLAPON

2018. augusztus 13.
Hétfőn délután 17 órakor 13 játékossal megkezdte a felkészülést a PEAC-PÉCS csapata az előtte álló, 2018/2019-es idényre. Sok-sok új arc van, nemcsak a csapatban, hanem a stábban is.

ÚJRA PATTOG A KOSÁRLABDA!

2018. augusztus 06.
Elsőként a PEAC-PÉCS junior csapata kezdi meg a felkészülést a 2018/2019-es szezonra, hogy egy hét múlva a felnőttek is nekivágjanak az alapozásnak. A hétfőn rajtoló PEAC-Kosárlabda Akadémia néven szereplő juniorok tavasszal az országos döntőben szép eredményt elérve, bronzérmet szereztek, és több fiatalt adtak az A csoportos csapatunkba is. Este 18 órától a Lauber Dezső Sportcsarnokban Hartung Anita és Gyenizse Áron vezeti az új évad első tréningjét.

MUNKÁBAN A PEAC-PÉCS VÁLOGATOTTJAI

2018. július 03.
A PEAC-PÉCS csapatából többen is meghívót kaptak a nemzeti válogatottakba mind utánpótlás, mind felnőtt szinten, szombattól pedig már Sopronban szurkolhatunk az U20-as magyar válogatottnak az Európa Bajnokságon.

NEM AZ EURÓPA KUPÁNKRA

2018. június 30.
Nem vehet részt a 2018/2019-es évadban a PEAC-PÉCS csapata az Európa Kupa küzdelmeiben.

A SIKERESEBB PÉCSI NŐI KOSÁRLABDÁZÁSÉRT

2018. június 18.
Fontos lépéseket tettek az érintettek annak érdekében, hogy a következő bajnokságtól sikeresebben, egységesebben, összehangoltabban képviseljék Pécs városát a női kosárlabda bajnokságban.

SZURKOLÓI BESZÉLGETÉS A PÉCSI NŐI KOSÁRLABDÁRÓL

2018. június 18.
Az elmúlt hetekben sok olyan fontos esemény zajlott, amely új jövőt, egységesebb, erősebb megjelenést biztosít a pécsi női kosárlabdának. Mindezek hátteréről kaphatnak első kézből információkat azok az érdeklődő sportbarátok, akik részt vesznek június 18-án hétfőn 18 órától a Grappa Pizzériában tartandó kötetlen szurkolói beszélgetésen. A szervezők szeretettel várják a PEAC-PÉCS és a PINKK Pécsi 424 szimpatizánsait egyaránt.

VERTETICS ISTVÁNTÓL BÚCSÚZUNK

2018. május 11.
Szomorú hír érkezett Zalaegerszegről, péntek reggel elhunyt Vertetics István, aki a pécsi női kosárlabda legszebb időszakában volt a PVSK Co-Order néven első vidéki csapatként bajnokságot nyerő csapatának vezető edzője.

Kiemelt támogatók:

NAGYON GYENGÉN VÉDEKEZTÜNK

Az MTK Budapest - PEAC-PÉCS mérkőzés utáni gyorsinterjú Meszlényi Róberttel

© Minden jog fenntartva