PEAC-Pécs Menü
TIPPMIX

HÍREK, CIKKEK

Keresés (min. 3 karakter):

CSÜTÖRTÖKÖN A PÉCSI REFIBE LÁTOGATUNK

2018. december 05.
Tovább folytatódik a csapatunk által az évadra meghirdetett suliprogram, a PEAC-PÉCS játékosai csütörtökön délután a Pécsi Református Kollégium Általános Iskolájában tesznek látogatást, és nyílt edzés keretében hívják meg a gyerekeket a vasárnapi rangadóra.

BARANYA MEGYE LEGJOBBJA 2018 SZAVAZÁS

2018. december 04.
Elindult a szavazás, amelynek végeredményeként Baranya Megye Legjobbja címmel díjazzák a kosárlabda sportág játékosait különböző korosztályokban, az edzőket és a játékvezetőket. A jelöltek között a PEAC-PÉCS utánpótlás és felnőtt csapatának játékosai és edzői is szerepelnek.

NAGY KÜLÖNBSÉG VOLT

2018. december 02.
Tudtuk előre, hogy hiányzóinkkal együtt nehéz dolgunk lesz a honi bajnokságban egyedüliként veretlen, Európa élmezőnyébe tartozó soproniak ellen, és be is igazolódtak a félelmeink. Hatalmas volt a különbség negyven perc alatt, így a jól játszó Sopron nagy arányú, 92-43-as győzelmet aratott.

JÁTSSZUNK EGY JÓ MECCSET!

2018. december 01.
Jó három és fél hét szünet után ismét tétmeccs vár lányainkra, vasárnap a tavalyi EuroLiga döntős, magyar bajnok, a honi pontvadászatban idén még veretlen Sopron Basket otthonában lépünk pályára.

ALIG VÁRTA, HOGY VISSZAJÖJJÖN

2018. november 30.
Julie Vanloo, a PEAC-PÉCS egyik motorja az EB selejtezőkön Belgiummal eljutott a legjobbak közé, de közben is klubcsapatára gondolt. Remekül beilleszkedett Pécsen, és a csapattársak is megkedvelték a szőke belga tűzgolyót.

NÉZZÜK EGYÜTT!

2018. november 30.
Vasárnapra, a Sopron Basket – PEAC-PÉCS rangadóra szurkolóink közös meccsnézést szerveznek az immár új helyen üzemelő Grappa Pizzériába.

PALÁNKÁK - MESEKÖNYV BURGMANN DETTI TOLLÁBÓL

2018. november 28.
A pécsi női kosárlabdában tette le a névjegyét korábban a Palánkák című könyvsorozat szerzője, Dr. Erdélyi-Burgmann Bernadett. A nemrégiben megjelenő első kötetben a pécsi kosaras körökben Burgiként ismert írónő a legkisebbeket, az óvodásokat vezeti be a kosárlabda világába. Az egykori pécsi saját nevelésű játékos a december 9-i, PEAC-PÉCS - Győr mérkőzésen dedikálja a helyszínen megvásárolható Palánkák című mesekönyvet.

VASÁRNAP SOPRONBAN FOLYTATJUK

2018. november 26.
Mozgalmasan indult a hét, a PEAC-PÉCS-nél mindenki ismét a magyar bajnokságra koncentrál, és a keret is teljes, vasárnap éjjel Julie Vanloo is visszaérkezett Belgiumból.

Kiemelt támogatók:

NAGYON GYENGÉN VÉDEKEZTÜNK

Az MTK Budapest - PEAC-PÉCS mérkőzés utáni gyorsinterjú Meszlényi Róberttel

© Minden jog fenntartva