PEAC-Pécs Menü
TIPPMIX

HÍREK, CIKKEK

Keresés (min. 3 karakter):

NYÖGVENYELŐS GYŐZELEMNEK ÖRÜLHETÜNK

2019. január 12.
Szombaton este az MTK Budapest otthonában 86-74-re győztünk egy olyan mérkőzésen, ahol puhán védekeztünk, így szinte csak a győzelem miatt örülhettünk.

AZ MTK ELLEN FOLYTATJUK

2019. január 11.
A hétvégén a bajnoki tabella utolsó helyén álló MTK Budapest csapata lesz az ellenfelünk, szombaton 18 órai kezdettel a fővárosban, az MTK Acsády Ignác utcai csarnokában lépünk pályára.

VÁLTOZÁSOK A MECCSNAPTÁRBAN

2019. január 11.
Kedden adtunk hírt a Magyar Kupa sorsolásról, az esemény időpontja változott és valószínűleg az Aluinvent DVTK elleni bajnokink is elcsúszik egy nappal.

A DVTK AZ ELLENFELÜNK A MAGYAR KUPA NEGYEDDÖNTŐJÉBEN

2019. január 08.
Kedden délelőtt az MKOSZ székházában került sor a női és férfi Magyar Kupa sorsolására. A PEAC-PÉCS a negyeddöntőben a DVTK csapatával mérkőzik meg. A nyolc csapat részvételével megrendezendő esemény helyszíne ezúttal ismét Győr lesz.

KÁR, HOGY ILYEN MEDERBE TERELTÉK…

2019. január 06.
Nem borult a papírforma, „megfelelő segítséggel” dominálni tudott a vendéggárda, amely miután Sarah Imovbioh-t 9 játékperc alatt kipontozták, 30 ponttal győzött Pécsett.

SZOMSZÉDVÁRI SZUPERRANGADÓ

2019. január 04.
Vasárnap rangadóval folytatódik számunkra a bajnokság, a tabellán előttünk álló KSC Szekszárd ellen lépünk pályára 18 órai kezdettel.

ÉV VÉGI „JÁTÉKOSCSERE”

2019. január 02.
A PEAC-PÉCS csapatát erősíti januártól az amerikai Alyssia Brewer, aki a felmondását benyújtó Barnai Judit helyére érkezik Pécsre.

A REMEK FOLYTATÁSRA VÁRVA

2018. december 29.
Szépen fejeztük be a 2018-as évet, az utolsó bajnokin roppant fontos és nagy arányú, 16 pontos győzelmet aratott csapatunk a közvetlen rivális NKE Csata ellen. Néhány napos karácsonyi pihenő után ismét munkában, Gémes-Sarok Nikiék már a következő megmérettetésükre készülnek, január 6-án hazai pályán fogadjuk a tavalyi bajnoki ezüstérmes KSC Szekszárd csapatát.

Kiemelt támogatók:

NAGYON GYENGÉN VÉDEKEZTÜNK

Az MTK Budapest - PEAC-PÉCS mérkőzés utáni gyorsinterjú Meszlényi Róberttel

© Minden jog fenntartva