PEAC-Pécs Menü
TIPPMIX

HÍREK, CIKKEK

Keresés (min. 3 karakter):

MUNKÁBAN A PEAC-PÉCS VÁLOGATOTTJAI

2018. július 03.
A PEAC-PÉCS csapatából többen is meghívót kaptak a nemzeti válogatottakba mind utánpótlás, mind felnőtt szinten, szombattól pedig már Sopronban szurkolhatunk az U20-as magyar válogatottnak az Európa Bajnokságon.

NEM AZ EURÓPA KUPÁNKRA

2018. június 30.
Nem vehet részt a 2018/2019-es évadban a PEAC-PÉCS csapata az Európa Kupa küzdelmeiben.

A SIKERESEBB PÉCSI NŐI KOSÁRLABDÁZÁSÉRT

2018. június 18.
Fontos lépéseket tettek az érintettek annak érdekében, hogy a következő bajnokságtól sikeresebben, egységesebben, összehangoltabban képviseljék Pécs városát a női kosárlabda bajnokságban.

SZURKOLÓI BESZÉLGETÉS A PÉCSI NŐI KOSÁRLABDÁRÓL

2018. június 18.
Az elmúlt hetekben sok olyan fontos esemény zajlott, amely új jövőt, egységesebb, erősebb megjelenést biztosít a pécsi női kosárlabdának. Mindezek hátteréről kaphatnak első kézből információkat azok az érdeklődő sportbarátok, akik részt vesznek június 18-án hétfőn 18 órától a Grappa Pizzériában tartandó kötetlen szurkolói beszélgetésen. A szervezők szeretettel várják a PEAC-PÉCS és a PINKK Pécsi 424 szimpatizánsait egyaránt.

VERTETICS ISTVÁNTÓL BÚCSÚZUNK

2018. május 11.
Szomorú hír érkezett Zalaegerszegről, péntek reggel elhunyt Vertetics István, aki a pécsi női kosárlabda legszebb időszakában volt a PVSK Co-Order néven első vidéki csapatként bajnokságot nyerő csapatának vezető edzője.

TENYÉR ZSÓFIA AZ ÖSZTÖNDÍJ PROGRAM EGYIK NYERTESE

2018. május 05.
Csapatunk játékosa, Tenyér Zsófia pénteken a Magyar Sport Napja tiszteletére rendezett ünnepségen a Magyar Sportcsillagok Ösztöndíja program nyerteseként az ösztöndíjat jelképező oklevelet vehetett át.

LEZÁRULT A PÁRHARC

2018. április 21.
Jelentős hátrányból fordított és nyerte meg a meccset a legvégén a PEAC-PÉCS Kozármislenyben a PINKK Pécsi 424 ellen, így a mieink zárták a 2017/2018. évi bajnokságot a hetedik helyen.

MÁR CSAK EGY, ÉS VÉGE?

2018. április 21.
Csütörtök esti győzelmével nagy lépést tett csapatunk a hetedik hely megszerzéséért, a PINKK Pécsi 424-el szemben vívott párharcában. Ha szombaton este 19,30-kor Kozármislenyben is nyerni tudnak Szücs Rékáék, akkor számunkra már ma véget érhet az idei bajnokság.

Kiemelt támogatók:

SZOMBATON BEFEJEZHETJÜK A PÁRHARCOT - WENTZEL NÓRA

Interjú Wentzel Nórával (2018-04-19)

© Minden jog fenntartva