PEAC-Pécs Menü
TIPPMIX

HÍREK, CIKKEK

Keresés (min. 3 karakter):

SOKKAL JOBB VOLT A SZEKSZÁRD

2017. december 17.
Az év utolsó mérkőzésén mindenben felülmúlt minket a bajnoki listavezető, a Szekszárd otthonában pontosabb támadójátékkal, szigorú védőmunkával és extra jó lepattanózással rukkolt elő, aminek köszönhetően 86-50-es győzelmet arattak.

A VERETLEN SZEKSZÁRD ELLEN KÉSZÜLÜNK

2017. december 15.
Vasárnap a 2017-es naptári év utolsó mérkőzését játssza a PEAC-PÉCS, este 18 órától a kilenc győzelemmel, a bajnoki tabella élén álló veretlen Atomerőmű KSC Szekszárd otthonában lépnek pályára Sanja Mandicék.

RAKSÁNYI KRISZTINA TÁVOZIK PÉCSRŐL

2017. december 13.
Raksányi Krisztina kérte szerződése felbontását és a hónap végével távozik a PEAC-PÉCS csapatától.

BRAVÚRGYŐZELEM MISKOLCON

2017. december 09.
Végre nagyszerű győzelemről számolhatunk be, amelyet csapatunk aratott Miskolcon, az Aluinvent DVTK otthonában. Lányaink 69-50 arányban múlták felül a miskolciakat.

BAJNOKI A DVTK ELLEN

2017. december 08.
Ma este 18 óra 45 perctől Miskolcon, a DVTK ellen lép pályára csapatunk bajnoki mérkőzésen. Az összecsapást az M4 Sport televíziós csatorna élőben közvetíti.

RAKSÁNYI KRISZTINA IS A JELÖLTEK KÖZÖTT

2017. december 04.
A Baranya Megyei Kosárlabda Szövetség idén is megrendezi az "Év Legjobbjai" szavazást 15 kategóriában. A jelöltek listája megtekinthető az MKOSZ-BMKSZ honlapján, ahol a szavazatokat is le lehet adni 2017. december 27-ig. Az eredményhirdetésre és a díjátadóra 2018. január hónapban kerül sor.

EGY KOSÁRNYIRA A BEAC-TÓL

2017. december 02.
Azt előre sejtettük, hogy nem lesz könnyű dolgunk a BEAC-Újbuda ellen, de azt nem gondolta senki, hogy a végére elfáradva az utolsó pillanatokig kiélezett mérkőzésen tudunk csak győzni ellenük két ponttal, 81-79-re.

FÓKUSZBAN A BAJNOKSÁG

2017. december 01.
Miután csütörtökön este hivatalosan is eldőlt, hogy csapatunk nem folytathatja szereplését az Európa Kupában, onnantól csak a bajnokságra fókuszálunk. Szombaton azt a BEAC Újbuda együttesét fogadjuk, amely ugyan idegenben játszott meccsei miatt nyeretlen, de két utolsó mérkőzését csupán öt-öt ponttal veszítette el.

Kiemelt támogatók:

A LEGISMERŐSEBB CSAPATHOZ LÁTOGATUNK - GABRIEL CARRASCO

Interjú Gabriel Carrascóval (2017-12-17)

© Minden jog fenntartva