PEAC-Pécs Menü

HÍREK, CIKKEK

Keresés (min. 3 karakter):

A PÉCS TV FORGATOTT NÁLUNK

2017. augusztus 16.
Szerda délelőtt a Pécs TV stábja látogatott el hozzánk. Megszólalt Raksányi Krisztina csapatkapitány, Gabriel Carrasco vezetőedző és Kond Árpád ügyvezető.

ELKEZDTÜK

2017. augusztus 14.
Tizennégy játékos gyűlt össze hétfőn este fél hatkor a Lauber Dezső Városi Sportcsarnokban, hivatalosan is megkezdte a felkészülést a PEAC-PÉCS felnőtt csapata.

U18: ÖTÖDIK HELY AZ EURÓPA-BAJNOKSÁGON

2017. augusztus 13.
Vasárnap délután simán győzni tudott a magyar válogatott 74-55-re Spanyolország ellen, így a mieink zártak az ötödik helyen. Európa trónjára Belgium ülhetett fel, miután a döntőben 55-53-ra legyőzte Szerbiát.

MŰTÉT VÁR JUHÁSZ DORKÁRA

2017. augusztus 12.
Pénteken délután kaptunk hírt az U18-as válogatott Belgium elleni negyeddöntőjének elején megsérülő Juhász Dorka diagnózisáról. Az elsődleges MRI vizsgálatok alapján játékosunkat műteni kell, mert elszakadt az elülső keresztszalagja és részlegesen az oldalszalagja. Mindezek azt jelentik, hogy Dorka hónapokra kidőlt.

U18-AS EB: AZ ÖTÖDIK HELYÉRT SPANYOLORSZÁG LESZ AZ ELLENFÉL

2017. augusztus 12.
Szombaton az 5-8. helyért folytatta szereplését a magyar válogatott a soproni Európa-bajnokságon. A mieink Svédországot győzték le 59-43-ra, így vasárnap 15 óra 45 perctől Spanyolország ellen lépnek pályára Kovács Kittiék.

U18 EB: SÉRÜLÉS ÉS VERESÉG

2017. augusztus 10.
A lehető legrosszabbul alakult az U18-as válogatott csütörtök estéje: elveszítette kulcsemberét, Juhász Dorkát, és a Belgium elleni negyeddöntőt, így szombat kora délután az 5-8. helyért játszik.

U18 EB: NYOLCBA JUTOTT A MAGYAR VÁLOGATOTT

2017. augusztus 09.
Horvátország ellen aratott nagy különbségű, 67-41-es győzelmével bejutott a legjobb nyolc közé a magyar válogatott a soproni U18-as Európa-bajnokságon. Csütörtökön 18 órai kezdettel Belgium lesz a mieink ellenfele a négy közé jutásért.

ÚJRA PATTOG A KOSÁRLABDA A LAUBERBEN

2017. augusztus 08.
Augusztus 7-én, hétfőn este új stábbal, a macedón Georgi Bujukliev vezetésével megkezdte a felkészülést a következő idényre a PEAC-PÉCS juniorcsapata, kiegészülve néhány játékossal a felnőtt csapatból.

Kiemelt támogatók:

EGLE SIKSNIUTE ÉS JESSICA KUSTER A CRYSTAL ÉTTEREMBEN

Két külföldi játékosunk, Egle Siksniute és Jessica Kuster a szokásos jó kedvvel beszélt nekünk a Cegléd elleni sorsdöntő mérkőzésről a Crystal Étterem kerthelyiségében.

© Minden jog fenntartva