PEAC-Pécs Menü

HÍREK, CIKKEK

Keresés (min. 3 karakter):

VÉGET ÉRT SZÁMUNKRA AZ EB

2017. június 21.
Kedden este Olaszország minimális, egy ponttal (49-48) aratott győzelmével szertefoszlottak a mieink további Európa-bajnoki álmai. Egy kiélezett, hullámzó mérkőzést vívott egymással a két csapat, ahol egy drámai végjátékot követően maradt alul Stefan Svitek együttese.

OLASZORSZÁG ELLEN A NYOLCBA JUTÁSÉRT

2017. június 20.
A hétfő esti csoport-helyosztón győzött Olaszország 68-61-re Szlovákia ellen, ezzel eldőlt, hogy kedden 20 óra 30 perctől Olaszország lesz a meccset a helyszínen megtekintő magyar válogatott ellenfele a legjobb nyolcba jutásért az Európa-bajnokságon, Hradec Královéban.

KEDDEN ESTE A LEGJOBB NYOLCÉRT

2017. június 19.
Hétfőn ebédidőben vívta soron következő mérkőzését a magyar női kosárlabda válogatott, és 84-72 arányban alulmaradt Ukrajna csapatával szemben. Ezzel az „A” csoport harmadik helyén zártak Raksányi Krisztináék, így kedden este a „B” csoport második helyezettje ellen folytathatják az Európa-bajnokságot.

ÓRIÁSI SIKER, TOVÁBBJUTOTT A MAGYAR VÁLOGATOTT!

2017. június 18.
Továbbjutott csoportjából Magyarország, miután 74-70-re legyőzte a házigazda cseh válogatottat az Európa-bajnokság második játéknapján, így biztos, hogy kedden este a nyolc közé jutásért játszhatnak Raksányi Krisztináék Hradec Královéban.

JOBBAK VOLTAK A SPANYOLOK

2017. június 17.
Nem borult a papírforma az Európa-bajnokság első játéknapján lejátszott mérkőzésünkön, a magyar válogatott 62-48 arányban maradt alul Spanyolország ellen. Folytatás szombat este 18 órakor a házigazda Csehország ellen.

RAKSÁNYI KRISZTINA: „NAGYON VÁRJUK MÁR AZ EURÓPA-BAJNOKSÁGOT”

2017. június 14.
Szerdán útra kel a csehországi Európa-bajnokság helyszínére, Hradec Královéba a magyar válogatott. Az elutazás előtt Raksányi Krisztinát, a PEAC-PÉCS csapatkapitányát kérdeztük, aki a nemzeti gárda egyik kulcsembere.

PÉNTEKEN KEZDŐDIK AZ EURÓPA-BAJNOKSÁG

2017. június 13.
Péntektől kezdődik Csehországban a női kosárlabda Európa-bajnokság, amelyre a bajnokságot májusban befejező PEAC-PÉCS-ből Raksányi Krisztina, Licskai Zsófia és Zele Dorina a magyar válogatott tagjaként utazik a kontinensviadalra. A mieink Hradec Královéban (magyarul Királyvárad) a spanyol, a házigazda cseh és az ukrán válogatottal mérkőznek meg az „A” jelű négyesben.

BEMUTATJUK: BRIANA ROBERSON

2017. május 25.
Újoncként érkezik Európába a Los Angeles-ben született, kettes-egyes poszton bevethető, 22 esztendős, 170 cm magas Briana Roberson, aki ősztől a PEAC-PÉCS mezét viseli majd.

Kiemelt támogatók:

EGLE SIKSNIUTE ÉS JESSICA KUSTER A CRYSTAL ÉTTEREMBEN

Két külföldi játékosunk, Egle Siksniute és Jessica Kuster a szokásos jó kedvvel beszélt nekünk a Cegléd elleni sorsdöntő mérkőzésről a Crystal Étterem kerthelyiségében.

© Minden jog fenntartva